Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U RIJADU

Alcaraz ponovo svladao Đokovića: 'Carlos će sigurno biti jedan od lidera u svijetu tenisa'

Exhibition Match - Novak Djokovic v Carlos Alcaraz
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/3
27.12.2023.
u 22:38

''Drago mi je što sam dio ove ere, vjerujem da još mogu pokazati, ne odustajem", poručio je srpski tenisač nakon

Najtrofejniji tenisač svijeta, Novak Đoković, susreo se s mladim Španjolcem Carlosom Alcarazom u revijalnom meču u saudijskom Rijadu. Španjolac je ovoga puta uspio svladati srpskog tenisača.

Đoković je s 6:4 uzeo prvi set, ali uslijedio je preokret Alcaraza. Španjolski tenisač iduća dva seta uzeo je s 6:4, a Đoković se nakon meča naklonio svom mladom suparniku.

GALERIJA Alcaraz porazio Đokovića i osvojio svoj prvi Wimbledon

Exhibition Match - Novak Djokovic v Carlos Alcaraz
1/56

''Carlos će sigurno biti jedan od lidera u svijetu tenisa u sljedećih 10 ili 15 godina, siguran sam da ćemo vidjeti puno od njega i gledati kako osvaja velike turnire'', rekao je Đoković.

''Mislim da je jako dobro što imamo još jedno veliko rivalstvo u tenisu. Alcaraz je najmlađi broj 1 u povijesti našeg sporta. Ima samo 20 godina, ali već je osvojio Grand Slamove i velike naslove. Zaista je impresivno što je već postigao. Pritom je skroman, vrijedan i ozbiljan'', kazao je o mladome tenisaču a zatim se osvrnuo i na svoju karijeru:

VEZANI ČLANCI:

''Drago mi je što sam dio ove ere, vjerujem da još mogu pokazati, ne odustajem.'' Iduća postaja slavnog Novaka Đokovića je daleka Australija gdje će za nekoliko dana nastupiti na United Cupu.

VIDEO Đoković posvetio posebnu objavu supruzi Jeleni: Bila je najbolja majka našoj djeci dok sam stvarao povijest

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije