KOMENTAR LIGE PRVAKA

Ancelotti je poput Zekića molio Boga da utakmica završi. Modrić se uklopio u sivilo Reala

Champions League - Semi Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid
Foto: Jason Cairnduff/REUTERS
1/10
17.05.2023.
u 23:24

Madriđani su odigrali jednu od najlošijih utakmica u Ligi prvaka, uklopio se u to sivilo i naš Modrić

Manchester City je u finalu Lige prvaka, u Istanbulu će se za naslov najbolje momčadi u Europi boriti s milanskim Interom. Očekivali smo šou, ludo polufinale kakvog smo prošle sezone gledali između ova dva kluba. I dok je još prva utakmica u Madridu (1:1) nudila neizvjesnost u uzvratu u Manchesteru igrala je samo jedna momčad, Manchester City.

Nevjerojatno je da u polufinalu Lige prvaka vidimo takvu dominaciju kakvom se predstavila Guardiolina momad ili tako lošu predstavu Real Madrida, zacijelo najboljeg kluba svih vremena.

Ne sjećamo se da je Real bio tako nadigran, da se u prvih deset minuta vidjelo kako nema nikakve šanse, nevjerojatno je da te zvijezde iz Madrida nisu mogle zadržati loptu par sekundi, izaći iz svojih 30 metara.

Na kraju je bilo 4:0 za City koji s ukupnih 5:1 ide u finale na Brozovićev Inter. Nedavno smo jednu sličnu utakmicu gledali u Maksimiru i sad nam je još jasnije zašto je trener Slavena Belupa nakon 20 minuta molio Boga da utakmica što prije završi. Vjerujte, i iskusni Carlo Ancelotti je sigurno pomislio isto, bio je u Zekićevoj koži, vidio je da će ovo biti nogometna muka iz koje se ne može izvući.

GALERIJA Dominantni City razbio Real i plasirao se u finale

Champions League - Semi Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid
1/9

I ta utakmica u Maksimiru završila je s 4:0 kao i ova u Manchesteru, a i odnos snaga je bio sličan. Dojam je bio da su igrači Reala u prvih deset minuta vidjeli da nemaju šanse, da im je bilo jasno kako imaju prejkog suparnika. Vezni red Reala bio je ispod svake razine, među tim lošim dečkima Reala u sivilo se uklopio i naš Luka Modrić, bio je kao i svi Ancelottijevi igrači, bili su kao Zekićevi dečki koji su u Maksimir istrčali svjesni da ne mogu nešto napraviti.

VEZANI ČLANCI:

Realu Madrid ne smije ovako izgledati, može se izgubiti i teže od ovih 0:4, ali se nešto mora i odigrati, a Madriđani su izgledali lošije nego taj spomenuti Slaven Belupo protiv Dinama u istovjetnom porazu. No, Real je klub druge razine, klub koji je 14 puta bio prvak Europe i on si za razliku od Belupa u Maksimiru ne može dozvoliti ovakvo izdanje.

Komentara 6

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
10:57 18.05.2023.

Da se uklopio u sivilo Reala Modrić bi bio poput ostatka ekipe. Na žalost, sinoć je bio uvjerljivo najlošiji i igrač manje.

BL
blackeder2022
07:12 18.05.2023.

Promašio je Anceloti sve,i taktiku i odabir igraća .Trebao je znati da će mlađi City presingom nastojati onemogučiti posjed Realu,a on za takvu igru odabrao totalno krivu postavu.Rodrigo,Carvahal,Militao, uopće nisu bili u igri,i kako onda parirati brzim i tehnički odličnimm englezima?Još je Real i dobro prošao obzirom što je sve nosonja Curtua obranio.Svaka mu čast.

LJ
ljudemisi
00:31 18.05.2023.

Real očito nije imao svoj dan, što se događa i najvećima, a Luku su posebno čuvali, što ne mogu razumjeti razni imbecili kao šapit i slični.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije