Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRHUNSKI STRATEG

Ancelotti otkrio tajnu uspjeha i pobjeda svoje momčadi: 'Ona je važna. Morate to imati'

LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/3
29.05.2024.
u 08:31

Uloga Luke Modrića se početkom ove sezone promijenila od one na koju je do tada bio navikao. Novi sistem igre stavio je veći naglasak na mlade igrače, zbog čega je za veterana Modrića ostalo manje minutaže pa je često morao ulaziti s klupe. No, kako je objasnio Ancelotti, jedna odrednica momčadi zajedno ih je vodila do uspjeha

Pred nogometašima Real Madrida je najveća europska utakmica sezone. Nakon što su podigli domaći pehar s uvjerljivih 10 bodova više od Barcelone, 1. lipnja igrat će finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund. Uoči utakmice, trener Carlo Ancelotti je u intervjuu za Times pričao o zvijezdama svoje momčadi i njihovim međusobnim odnosima.

"Ove sezone smo osvojili La Ligu i došli do finala Lige prvaka jer u momčadi nema ega. Vini, nema ega. Bellingham, nema ega. Rodrygo, nema ega. Isto je s veteranima u svlačionici. Modrićem, Kroosom, Carvajalom, Nachom. Ne znam što će se dogoditi u budućnosti, ali za sada nema ljubomore među igračima, ali ima poniznosti. Ona je važna. Morate to imati", objasnio je Ancelotti.

VIDEO Luka Modrić se idućeg ljeta oprašta od nogometa?! Španjolci otkrivaju njegovu budućnost

Uloga Luke Modrića se početkom ove sezone promijenila od one na koju je do tada bio navikao. Novi sistem igre stavio je veći naglasak na mlade igrače, zbog čega je za veterana Modrića ostalo manje minutaže pa je često morao ulaziti s klupe. Modrić je pak nastojao svaku minutu iskoristiti kako bi dao osjetan doprinos svojoj momčadi, a osobito je to bio slučaj u teškim utakmicama kada im je koristilo njegovo iskustvo i majstorska kontrola terena. Uz to je zabio dva gola i upisao osam asistencija.

Veliko je pitanje bilo i ono njegovog ostanka u Madridu. Još su prošle sezone pristizale unosne ponude iz Saudijske Arabije koje su mnoge odvukle. Tada ih je odbio, no brojni navijači strahovali su kako to neće biti slučaj ove godine. Međutim, Modrić ih je odlučio razveseliti i još jednu sezonu ostati u Realu, a sada se samo čeka da mu klub ponudi novi ugovor. Španjolski mediji već su pisali da je pristao biti rezervni igrač i na smanjenje plaće, a vjerojatno će sve biti riješeno nakon finala Lige prvaka.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad
1/19

 

Komentara 1

Avatar southman
southman
09:07 29.05.2024.

Nema ega. Zato smo uzeli Mbappea.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije