Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan poslije finala

Andrej Kramarić danas slavi 32. rođendan: Poklon mu je srebro iz Rotterdama

Rotterdam: Susret Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/61
19.06.2023.
u 17:36

U obije utakmice Final Four faze Andrej Kramarić odigrao je 90 minuta. Premda je u finalu bio nešto slabije zamjetan na terenu, u polufinalu je dao izniman doprinos igri momčadi i osigurao izjednačujući pogodak u 55. minuti

Danas, 19. lipnja, hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić slavi svoj 32. rođendan. Premda nije zlatna, ove godine poklon će mu biti i druga srebrna medalja vatrenih na svjetskim natjecanjima koju su sinoć, u dramatičnom finalu Lige nacija protiv Španjolske, hrvatski reprezentativci izborili nakon izvođenja jedanaesteraca.

U finalnoj utakmici odigrao je 90 minuta nakon čega ga je na terenu zamijenio Lovro Majer, jedan od tragičara finala. Uputio je jedan značajan udarac prema golu te odigrao 28 dodavanja s 82 posto preciznosti. Prethodna utakmica u polufinalu protiv Nizozemske bila je nešto bolja za njega. 

VEZANI ČLANCI:

Tada je u 55' minuti nakon izborenog jedanaesterca Luke Modrića, izvrsno svladao nizozemskog vratara te donio Hrvatskoj izjednačujući pogodak nakon čega su se vatreni sve više i više nametali Nizozemcima da bi na kraju u produžecima izborili 4:2 i plasman u finale Lige nacija.

VIDEO Dalić: 'Svima nam je teško, ali mislim da smo napravili sjajnu stvar'

Komentara 3

EF
Efendi
19:43 19.06.2023.

Potpuno nevidljiv, uzasno los protiv Spanjolske, ali eto Dalic ocito nesto vidi u njemu, vrag ce ga znati sto.

Avatar Idler 3
Idler 3
18:04 19.06.2023.

Svaka čast na igri i čestitke Krami za rođendan. Dok se malke ohladiju glave shvatili bute kolk su sve to velki rezultati. Dok drugi moreju mijenjat i formacije i igrače vu njima mi vu sakoj unaprijed mamo manjak 2-3 igrača. Zato dečkima saka čast uključujuć i selektorja !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije