proigrao u milanu

ANKETA Rebić se vratio u velikom stilu, treba li ga opet pozvati u reprezentaciju?

italian soccer Serie A match - Empoli FC vs AC Milan
Fabio Fagiolini / ipa-agency.net
03.10.2022.
u 21:33

29-godišnji hrvatski krilni napadač zabio je i asistirao u dvoboju s Empolijem.

Bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić dugo vremena se mučio s ozljedama, nije ga bilo cijeli deveti mjesec, a onda je eksplodirao u povratničkoj utakmici za Milan. 

Rossoneri su slavili u drami kod Empolija, a naslovne uloge je preuzeo Rebinator koji od zadnjeg Eura ne igra za reprezentaciju jer je kritizirao igru vatrenih i izbornika Zlatka Dalića

Samo šest minuta je trebalo Rebiću da se upiše u strijelce, a u zadnjim trenucima je asistirao Leau za konačnu potvrdu pobjede. Trener Stefano Pioli je već na početku sezone najavio kako Hrvata vidi kao važnog igrača Milana i očekuje od njega puno ove sezone

Milan's Ante Rebic celebrates after scoring the 1-0 goal during Empoli FC vs AC Milan, italian soccer Serie A match in Empoli, Italy, October 01 2022 Photo: Fabio Fagiolini / ipa-agency.net/IPA
Foto: Fabio Fagiolini / ipa-agency.net

Zbog čestih izostanaka Ante je odigrao tek tri ligaške utakmice, ali i to mu je bilo dovoljno da upiše tri pogotka, a naša reprezentacija ima određenih problema s napadačima. 

U prve dvije sezone igranja u talijanskom velikanu, naš ofenzivac imao je vrlo dobru statistiku, zabijao je po 11 prvenstvenih pogodaka i bio jedan od igrača koji su se najviše spomijali u talijanskim tiskovinama. 

Standings provided by Sofascore

>> Šime Vrsaljko oprostio se od reprezentacije Hrvatske: 'Nije lako, ali vrime je...'

Komentara 13

Avatar antikomunist6
antikomunist6
23:02 03.10.2022.

Rebić se sam i zauvijek diskvalificirao! To nije nikakva tema. Znamo i vidimo da nogometna nacionalna vrsta igra jako dobar nogomet bez Rebića.

RE
RedTree
00:50 04.10.2022.

Rebić nije onako trebao reagirati i trebao bi se ispričati komentatorima. Ali s druge strane, čovjek je išao mijenjati kopačke kad je bio gol aut, a ne usred igre, kornera, slobodnog udarca. Problem je što se njega javno kritiziralo dva dana žestoko, a Dalić nije mislim nijednom stao u obranu mu tada. Mislim da je naša igra plod većinom Modrića i Perišića, dovoljno je sjetiti se Osijeka i Austrije, kako smo prošli bez njih. Trebaju igrati najbolji, dokazani, a ne na velikim natjecanjima ići s eksperimenatima i nekim mladima, koji još griješe, kao što Dalić misli vjerojatno gurati u obranu na Svjetskom. Na Svjetskom nema popravnog kao na Europskom, prva utakmica će nam biti već vatrena, vjerojatno i odlučujuća.

DU
Deleted user
12:27 04.10.2022.

Ako se Borni S. prešlo preko nijekanja hrvatstva i zazivanja germanstva ,što je nedopustivo, tad se može i Rebiću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije