kakva su predviđanja?

ANKETA Tko će danas pobijediti i plasirati se u četvrtfinale, Hrvatska ili Japan?

Večernji list
05.12.2022.
u 13:40

Statistika nam o ovom duelu ne otkriva previše, ali zato pitamo vas.

Hrvatska i Japan danas od 16 sati igraju svoj četvrti susret u povijesti. Dvije momčadi snage će odmjeriti u Kataru u osmini finala Svjetskog prvenstva. Iako Hrvatska dolazi kao blagi favorit braneći titulu svjetskog doprvaka od prije četiri i pol godine iz Rusije, Japan prijeti još jednom senzacijom nakon što je u grupi porazio nogometne velikane Njemačku i Španjolsku.


>> Ekskluzivno u studiju Večernjeg: Hrvatica koja radi s Collinom i naša žena u Fifi otkriva pozadinu odluka iz Katara, ali i iz finala SP-a u Rusiji te govori o budućnosti suđenja


Izbornik Zlatko Dalić morao je zato smisliti recept za Japance koji su brzi i izdržljivi te se, kako i sami kažu, bore poput samuraja. Ipak, Dalićevi samuraji iz grupne faze dolaze bez poraza za razliku od Japana koji je izgubio od Kostarike najslabije momčadi na ovom prvenstvu (uz domaćina Katar). 

Foto: Hrvatske Šume

Hrvatska je do sada primila samo jedan gol, a zabila ih četiri, dok su Japanci također zabili četiri, ali primili tri pogotka. Isto toliko susreta do sada su igrali međusobno vatreni i samuraji i upisali po jednu pobjedu, poraz i remi. 

Statistika nam o ovom duelu ne otkriva previše, ali zato pitamo vas:  Tko će danas pobijediti i plasirati se u četvrtfinale, Hrvatska ili Japan?

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila: Ponosna sam na titulu najseksi navijačice

Ključne riječi

Komentara 7

FR
freeshooter
14:47 05.12.2022.

...anketa... pa tko bi mogao i pomisliti na bilo što drugo, do sigurne pobjede hrvatske reprezentacije... svi sa pozitivnim mislima, za snagu našim vatrenima... korak po korak, pa opet do finala... ovaj put zlatni...

DU
Deleted user
14:18 05.12.2022.

Japan je dobra momčad ali ako "Vatreni" ne mogu pobijediti Japance u nogometu,onda se bolje ostavit nogometa i počet igrat bejzbojl. Dosad u osmini finala svi su favoriti prošli što je očkeivano.Dakle očekujem uvjerljivu igru i prolaz " Vatrenih" bezz isprika i "strahova"!

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
14:57 05.12.2022.

Hrvatska će biti prvak svijeta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije