HRVATSKI NAPADAČ

Ante Rebić ima novi klub! Potpisao je za najlošiju momčad u ligi

Ante Rebić
Foto: EXPA/ laPresse/ Massimo Paolone
1/4
26.08.2024.
u 22:41

Karijeru je započeo u Splitu, a igrao je za Fiorentinu, Hellas Veronu, Eintracht te Milan. Na Svjetskom prvenstvu 2018. godine osvojio je srebrnu medalju s hrvatskom reprezentacijom.

Bivši napadač hrvatske reprezentacije Ante Rebić novi je igrač Leccea, objavio je talijanski klub. Rebić se posljednjeplasiranom klubu Serie A pridružio nakon što ga je otpisao turski Bešiktaš.

Karijeru je započeo u Splitu, a igrao je za Fiorentinu, Hellas Veronu, Eintracht te Milan. Na Svjetskom prvenstvu 2018. godine osvojio je srebrnu medalju s hrvatskom reprezentacijom

Rebić je nakon raskida suradnje s Bešiktašem postao slobodan igrač pa Lecce neće morati platiti odštetu.

Ranije se spominjala mogućnost da Rebić dođe u Hajduk, no on se odlučio vratiti u Italiju.
 

 
Ključne riječi

Komentara 4

PO
Poletarac101
23:38 26.08.2024.

I bit će najbolji...Pametno🙌

NE
Nemanadimak
11:34 27.08.2024.

Dobra odluka. Tek je pocelo prvenstvo i Lecce je dobar klub izborice ostanak.

Avatar Tombstone
Tombstone
02:59 27.08.2024.

U cemu je problem? Zajec je odlaskom iz Dinama otisao u klub naklosije lige u Europi. Cico takodjer. "Velikani" Osijeka ili Rijeke nisu otisli nigdje. U to vrijeme samo igraci Hajduka odlazili su u najvece Europske klubove iz Hrvatske. Ne samo Hrvatske nego I (pl)juge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije