RASPLET SITUACIJE

Veliki preokret u slučaju Rebićevog potpisa za Hajduk! Ovo je prava istina oko kritiziranog vatrenog

Hrvatska izborila Euro preokretom na Rujevici
Igor Soban/PIXSELL
14.08.2024.
u 11:55

Karijeru je započeo u Splitu, a igrao je za Fiorentinu, Hellas Veronu, Eintracht te Milan. Na svjetskom prvenstvu 2018. godine osvojio je srebrnu medalju s hrvatskom reprezentacijom.

Bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić ipak neće potpisati za splitski Hajduk, iako je Dalmatinski portal tvrdio kako je to gotovo sigurna stvar. Međutim, dogodio se veliki preokret oko Rebića koji samo trenira u Splitu, ima želju odjenuti dres Hajduka, no to se neće dogoditi u ovom prijelaznom roku.

- Ante Rebić ipak ne dolazi u Hajduk. On je trenutno slobodan igrač, ovdje trenira te ima želju obući bijeli dres, ali sada neće doći na Poljud. Priča je definitivno gotova, tu stranicu zatvaramo za ovaj prijelazni rok - javlja Dalmatinski portal. 

VEZANI ČLANCI:

Karijeru je započeo u Splitu, a igrao je za Fiorentinu, Hellas Veronu, Eintracht te Milan. Na svjetskom prvenstvu 2018. godine osvojio je srebrnu medalju s hrvatskom reprezentacijom. Rebić je nakon raskida suradnje s Bešiktašem postao slobodan igrač, pa njegov budući poslodavac neće morati platiti odštetu. 

Talijanski mediji selili su Rebića u Serie A, pisali su kako je Monza najbliža njegovom dovođenju, a jedno vrijeme je navodno u igri bila i Verona.

Ključne riječi

Komentara 5

VR
vrbaZG
12:07 14.08.2024.

Od jutra do podne svašta se dogodi. 🤣🤣

JF
jfk
18:33 14.08.2024.

Koji PR Hajduka samo da se ne prica o Perisicu. Jer su se tu tesko osramotili.

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
14:05 14.08.2024.

Bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić ipak neće potpisati za splitski Hajduk jer dečko veli da nema smisla da se blamira poput Rakitića i Perišića a onda se tradicionalno bori za drugo mjesto u HNL-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije