CIBONA

Antunović: Nisam kao Mamić, htio sam objašnjenje

Košarka
Autori: Dražen Brajdić, Antonela Vukorepa/VLM
22.12.2011.
u 08:33

Direktor Cibone Zdenko Antunović poželio je da se njegov ulazak u svlačionicu nakon poraza od Hapoela ne uspoređuje s navikama Zdravka Mamića.

Ključne riječi

Komentara 3

RA
Ragusa
12:11 22.12.2011.

A to znači da postoji način ulaska u svlačionicu ala Mamić i neki drugi način ulaska u svlačionicu. Ma vi ste smiješni, da ne rečem jadni! I onaj tko je to rekao i onaj tko piše!! Užas, kako vas nije sram od takvih izjava!?

JO
jolly
12:33 22.12.2011.

Kad vidim kako se cibosi trude loše odigrati završnice nekih utakmica, a isto vrijedi i za sinoćnju utakmicu Zagreba, a i još neke, pitam se da li bi tu bilo posla za USKOK. Jedino mjesto naziva ofsaid, možemo koristiti izraz: turnovers.

GO
Gost
12:10 28.12.2011.

fala bogu da se rješavaju tog malog majmuna!!! a trebalo bi i drugog poslat doma... HEJA,HEJA CIBOSI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije