VELIKE POHVALE

Apsolutna legenda poklonila se Modriću: 'Luka je i dalje među pet najboljih svjetskih nogometaša'

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/13
20.10.2023.
u 19:47

Iako ne igra redovito u kraljevskom klubu, Modrićeva magija se nije ugasila

Luka Modrić ove sezone je izgubio mjesto u početnoj postavi madridskog Reala, trener Carlo Ancelotti ga uglavnom uvodi s klupe, što naravno ne odgovara našem nogometnom fantazistu. Iako je napunio 38 godina, legendarni Talijan Francesco Totti smatra kako je Luka i dalje među najboljim igračima današnjice. 

GALERIJA Luka Modrić na zimu pojačava europsko giganta i odlazi iz Reala?

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
1/13

- Za mene je on i dalje, iako ima 38 godina, jedan od pet najboljih nogometaša na svijetu, barem u veznom redu. On ima pregled igre kakvu ima malo tko na svijetu i uvijek donosi odluke sekundu ili dvije prije ostalih - kazao je Totti za španjolsku Marcu. 

Totti je inače veliki obožavatelj lika i djela našeg kapetana, a priznao je kako je oduvijek želio igrati u kraljevskom klubu, no na kraju ipak nije napustio svoju voljenu Romu.c

VEZANI ČLANCI:

- Uvijek sam volio Real, još od djetinjstva kada sam gledao sve utakmice madridskog kluba. To je bio klub koji me je uvijek inspirirao sa svim velikim igračima koji su igrali za njega - zaključio je Totti koji se nekoliko puta sastajao s Florentinom Perezom, ali ipak nije stigao na Bernabeu. 

Komentara 2

Avatar barba_arba
barba_arba
19:56 20.10.2023.

Magija se neće nikad ugasiti, jer je Luka u svoje vrime bia najveći. Svaka dekada ima svoga Pelea ili Beckenbauera.

Avatar patkovic
patkovic
11:05 12.12.2023.

golovi i padnu u brzini kad se obrana ne stigne dobro postaviti a to luka vrhunski izvodi, samo poredite jednog pogbu koji vuče loptu i obzire se što više jer zna da je u fokusu kamere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije