ANGEL DI MARIA

Argentinska zvijezda zbog gnjusnih prijetnji smrću odustala od povratka u domovinu: 'Užasni mjeseci'

Copa America 2024 - Final - Argentina v Colombia
AGUSTIN MARCARIAN/REUTERS
31.07.2024.
u 15:25

Argentinske vlasti su prijetnje koje dobio Di Marija opisale kao pokušaj prikazivanja moći od strane kriminalnih organizacija u Rosariju, gdje je došlo do porasta nasilja povezanog s drogom i bandama.

Argentinski nogometni reprezentativac Angel Di Maria (36) odustao je od transfera u Rosario nakon prijetnji smrću. Di Maria se nedavno oprostio od reprezentacije nakon što su "Gauči" osvojili Copa Americu poručivši kako karijeru želi završiti u svom rodnom gradu nakon što je napustio portugalsku Benficu. Međutim, odustao je od povratka u Rosariju zbog prijetnji smrću koje je primila njegova obitelj.

Prve prijetnje dobio je u ožujku dok je s reprezentacijom bio u SAD. Potom je njegova sestra na posao dobila kutiju u kojoj je bila svinjska glava s metkom u čelu.

"U kutiji je bila i poruka da će sljedeća glava u kutiji biti moje kćeri Pije," otkrio je Di Marija. "Ti mjeseci su bili užasni, mogli smo samo sjediti i plakati," dodao je.

VEZANI ČLANCI:

Argentinske vlasti su prijetnje koje dobio Di Marija opisale kao pokušaj prikazivanja moći od strane kriminalnih organizacija u Rosariju, gdje je došlo do porasta nasilja povezanog s drogom i bandama. Bivši igrač Real Madrida i Manchester Uniteda sada je slobodan igrač nakon što je napustio Benficu, a transfer u Rosario je propao.

Di Marija je u Rosariju započeo karijeru, potom je igrao za Benficu, Real Madrid, Manchester United, PSG, te Juventus, a od srpnja 2023. je ponovo igrao za Benficu. U dresu argentinske vrste je sakupio 145 nastupa i postigao 31 gol osvojivši svjetski naslov (2022), dvije Copa Americe (2021, 2024), te olimpijsko zlato (2008).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije