ovo ih je pogodilo

Argentinski mediji: Dalić je izjavama o Messiju 'nabrijao' i razljutio gaučose

KATAR 2022 - Hrvatska nogometna reprezentacija odrađuje trening uoči polufinalnog dvoboja protiv Argentine
Igor Kralj/PIXSELL
13.12.2022.
u 17:24

Mediji iz Južne Amerike navode Dalićevu izjavu kao dodatnu motivaciju za Messija i suigrače

Ugledne i čitane argentinske novine Clarin napisale su članak o tome da je Zlatko Dalić svojim izjavama dodatno motivirao Messija i ekipu uoči polufinalnog dvoboja vatrenih i gaučosa od 20 sati. Clarin je izvukao Dalićeve izjave s jučerašnje press konferencije u kojima je komplimentirao najboljem igraču Lionelu Messiju, ali je istaknuo kako ne trči puno i ne sudjeluje u obrambenim zadacima. Ako argentinski mediji smatraju da je to motivacija više, neka im bude tako...

- Ne trči puno, ne trči ni za loptom. On čeka loptu sa svom snagom i energijom. On ne sudjeluje u obrani i ne smijemo mu dozvoliti da primi loptu jer tada radi najviše štete, s obzirom na to da je najbolji igrač na svijetu u posljednjih 10 godina - izjavio je naš izbornik, a Argentinci su to protumačili na svoj način. 

Clarin ističe da je time dodatno 'napalio' i razljutio Lea Messija, a povezali su to s izjavom nizozemskog izbornika Louisa van Gaala uoči dvoboja četvrtfinala protiv Argentinaca.

- On je igrač koji može odlučiti utakmicu u individualnoj akciji. U polufinalu 2014. igrali smo protiv Argentine, koja nije dotaknula loptu, a mi smo izgubili na penale. Sad želimo osvetu - rekao je Van Gaal i time navodno ozbiljno uznemirio zvijezdu PSG-a. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 3

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
18:28 13.12.2022.

Svašta, takvi izvrnu svaku riječ.

KR
Krotila
18:08 13.12.2022.

Zašto otkrivati protivniku slabosti?!.

Avatar Tombstone
Tombstone
18:25 13.12.2022.

To svi znaju, isti je problem I u PSG koji obranu igra samo s 8 igraca. Plavusa, Messi I B'Mamme se ne vracaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije