Artest: Kriv sam ako ostanemo bez prstena

Ron Artest
Reuters
22.09.2009.
u 09:13

Jedan od najboljih defanzivaca NBA lige, ali i sigurna napadačka opcija momčadi u kojima je igrao, Ron Artest, poručio je navijačima Los Angeles Lakersa da u slučaju neosvajanja prstena prvaka "prst" usmjere prema njemu.

Prošle je sezone, svoje jedine u dresu Houston Rocketsa, 30-godišnje nisko krilo prosječno ubacivalo 17.1 koš uz 5.2 skoka i 3.3 asistencije.

U deset NBA sezona, provedenih u Chicagu, Indiani, Sacramentu i Houstonu, ostvarivao je prosječni učinak od 16.1 koš i 5.1 skok po susretu, a 2004. godine službeno je proglašen najboljim obrambenim igračem lige.

- Ne ponove li uspjeh iz prošle sezone navijači imaju pravo kriviti mene. Naslov prvaka osvojili su prošle sezone, a ja sam pridodani član. Navijači očekuju ponavljanje uspjeha, svi u Los Angelesu iščekuju novi prsten. Ne dođemo li do njega ja sam taj koji će biti kriv i navijači svoj gnjev imaju pravo usmjeriti prema meni. Mogu na mene bacati rajčice i sve ostalo - kazao je sjajni, ali incidentima skloni košarkaš, koji se pridružio Lakersima 8. srpnja potpisavši ugovor na pet sezona vrijedan oko 33 milijuna američkih dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije