POTRES U REALU

Društvenim mrežama širi se Modrićeva šokirana reakcija s treninga Reala. Pogledajte što je napravio

UEFA Super Cup - Real Madrid Training
JENNIFER LORENZINI/REUTERS
14.08.2024.
u 11:47

Suigrači su mu prišli u pomoć, a kapetan Luka Modrić se od šoka uhvatio za glavu. Na kraju je Francuz ipak smogao snage izaći s terena bez ičije pomoći.

Večeras, nakon duga dva i pol mjeseca službeno počinje nova klupska sezona, barem kad govorimo o velikanima i članovima liga petice. Aktualni europski prvak Real Madrid će se u sklopu Europskog Superkupa obračunati protiv Atalante, aktualnog osvajača Europske lige. Utakmica počinje u 21 sat uz prijenos na drugom programu HRT-a.

Uoči ovog duela, iz tabora Reala stigle su vijesti koje se neće svidjeti nijednom navijaču Los Blancosa. Naime, objavljena je snimka s treninga Reala na kojoj se može vidjeti kako je francuski veznjak Eduardo Camavinga nakon duela sa sunarodnjakom Tchouamenijem završio na tlu i uhvatio se za koljeno, a i njegov krik jasno govori da situacija nije bezazlena.

Nikome u tom trenutku nije bilo svejedno. Na snimci se može vidjeti da su mu suigrači prišli u pomoć, a kapetan Luka Modrić se od šoka uhvatio za glavu. Na kraju je Francuz ipak smogao snage izaći s terena bez ičije pomoći.

 

 

Camavinga će definitivno propustiti današnju utakmicu, a nakon dodatnih pretraga saznat će se o kakvoj se ozljedi radi i koliko će oporavak biti dug. Sumnja se čak i na ozljedu ligamenata. 

Real je proteklih godina imao puno problema s ozljedama nakon kojih su igrači dugo vremena znali biti van terena kao što je prošle sezone to bio slučaj s Ederom Militaom i Davidom Alabom, ali i manjim ozljedama, toliko da su treneri bili primorani na utakmice zvati i igrače iz Real Castille. Primjerice, u sezoni 2020./21. Real je zabilježio preko 50 ozljeda.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije