OHRINGEN Ludilo na treningu Socceroosa, Hiddinkovi su izabranici od mjesnog stanovništva dočekani kao svjetski prvaci

Australce dočekali striptizom

sp-kurve-txt.jpg
import
20.06.2006.
u 01:42

Kakvo ludo poslijepodne u bazi Australaca u Ohringenu! Lokalno stanovništvo toga gradića, udaljenog 75 km od Stuttgarta, zajedno s fanatičnim navijačima Socceroosa dočekali su jučer australske reprezentativce kao svjetske prvake! Na treningu u Sportskom centru, po nesnosnoj vrućini, gotovo 5000 ljudi, sat i pol navijanja kao na utakmici, njemačka limena glazba, strickersice...

Prije nego što su Australci uopće došli do Sportskog centra, na travnjak je utrčala jedna ekshibicionistica i na sredini terena izvela striptiz! Uspjela je skinuti gornji dio odjeće, a onda su je redari odveli s igrališta, uz burno negodovanje publike. A kad su se pojavili Viduka i ostali, publika je poludjela i nije prestajala navijati do kraja treninga. Svi u zlatnožutim odorama i zlatnožutom tekućinom u čašama.

Na tribinama se našla i skupina navijača u hrvatskim dresovima. Došli su pozdraviti sedmoricu "naših" Australaca: "Viduka, javi se, Skoko majstore..." izvikivali su naši momci nasmijavši Viduku i Skoku, koji su im mahnuli u prolazu.

U tom sveopćem ludilu nije nedostajalo provokacija Australaca: "Hrvati, kad u petak imate rezerviran let za Zagreb?" Naši nisu nasjedali, njih petorica kontrirali su stotinama žutih: "Malo vas je, malo vas je..." Na kraju su razmijenili šalove s Australcima, čak su dali intervju australskoj televiziji.

Usred treninga opet prolom na tribinama: još jedna zgodna cura sjurila se na igralište bosa, trčala od igrača do igrača i tražila autograme, nudeći poljupce zauzvrat. Redari su opet spašavali stvar i doslovce je iznijeli s igrališta.

A kad je vježbanje završeno i kad su igrači izlazili s terena, Nijemci su preko razglasa najavili: "Ustanite himni Australije!". I cijeli stadion ustaje i pjeva "Advance Australia Fair" dok im igrači otpozdravljaju.

Predstavi tu nije kraj: jedan mladić potpuno gol, omotan australskom zastavom utrčava na teren, na prsima mu bojom ispisan broj 10 - Harry Kewell. A za kraj, dok su igrači već sjedili u autobusu, još jedna cura pokušava uletjeti unutra, zaustavljaju je u zadnji čas... Igrači sve to gledaju sa simpatijama, smiju se, zezaju, ne smeta ni Guusu Hiddinku.

Sve je to dio predstave, dokaz da Australci imaju izvrsnu atmosferu i da Hrvatsku dočekuju potpuno opušteni. Hiddink je igračima sinoć dao slobodno do 11 sat. Svi su došli u Stuttgart i prošetali gradom svaki sa svojom obitelji.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije