Stop održavanju borbi!

Političar nakon borbe Miočić - Hunt: I sad oni žele legalizirati ovu skandaloznu brutalnost!

Mark Hunt
Foto: Facebook/Mark Hunt
11.05.2015.
u 14:49

"Mark Hunt je udaren 361 putu ovoj borbi. Cage Fight i Daniel Andrews žele legalizirati ovu skandaloznu brutalnost u Viktoriji", napisao je političar.

Australski političari su jedva dočekali način na koji je završio dvoboj Stipe Miočića i Marka Hunta na UFC Fight Night 65 priredbi u Adelaideu, piše Fight Site. Brutalno prebijanje im je doslovno "leglo na volej" s obzirom da u nekim australskim državama održavanje MMA priredbi još nije dozvoljeno.

Inače konzervativni političar Denis Napthine je na svom Twitteru pohitao brže bolje iskritizirati čitav sport. Uz svoju opasku je stavio i fotografiju Marka Hunta koju je sam novozelandski borac postavio na Twitter.

"Mark Hunt je udaren 361 putu ovoj borbi. Cage Fight i Daniel Andrews žele legalizirati ovu skandaloznu brutalnost u Viktoriji", napisao je političar.

>>'Bilo bi sjajno kada bi se Miočić u Hrvatskoj borio za naslov, a Cro Cop protiv Minotaura'

>>Evo kako su ostali borci reagirali na Miočićevo razbijanje Hunta: Dosta, prekid, ovo se ne može gledati!

Komentara 5

Avatar Peterančan
Peterančan
16:42 11.05.2015.

Masnice prođu. Al "ozljede" od političara!!

SE
Sejo
06:34 16.05.2015.

Australskim politicarima smeta brutalnost MMA,koji imaju stroge ljekarske kontrole i njegu, a ne smeta im kad salju svoje vojnike na Bliski istok gdje ubijaju milione nevinih ljudi ,to za njih nije brutalnost,Licemjerni zlocinci

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
15:36 11.05.2015.

ma ovaj Hunt je heroj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije