KVALIFIKACIJE ZA EURO

Austrijanci prijete Bišćanovim mini vatrenima: Uvjerljivo svladali Azerbajdžan

Hrvatska U21 reprezentacija u Varaždinu u kvalifikacijama za EP igra protiv Norveške
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
12.11.2021.
u 20:38

Kod Azerbajdžana prvi pogodak za Austriju je postigao Aiwu krajem prvog poluvremena i minimalnih 1:0 je stajalo sve do 72. minute.

Austrijski nogometaši do 21 godine uspješno su obavili gostovanje kod Azerbajdžana u sklopu skupine A kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo.

Austrija U-21 je pobijedila 3:0 čime je pozitivno najavila ono što slijedi 16. studenoga. Naime, tada će u Riedu gostovati mladi hrvatski nogometaši koji su do sada pobijedili u svih pet kvalifikacijskih nastupa. Austrija U-21 ima 12 bodova iz šest utakmica, a Hrvatska 15 bodova u pet susreta.

Kod Azerbajdžana prvi pogodak za Austriju je postigao Aiwu krajem prvog poluvremena i minimalnih 1:0 je stajalo sve do 72. minute. No, tada je unutar samo četiri minute Schmid zabio dva pogotka (jedan iz jedanaesterca) za tri austrijska boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije