AHMAD ANASU OTEO LOPTU I PROMAŠIO JEDANAESTERAC!

Balakov: Ako se Anas i Ahmad ne razumiju...

Hajduk Karlovac (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/6
26.10.2011.
u 19:54

Ponajboljom izvedbom ove sezone Hajduk srušio svoju crnu mačku.

Na kraju je Hajduk minimalno svladao Karlovac, krajnjih 3:2 (2:0) ne oslikava pravo stanje na terenu i bijeli su se bez teškoća plasirali u četvrtfinale Kupa Hrvatske. Splićani su u 19. minuti vodili s 2:0, pa pogodili dvije vratnice, imali još četiri-pet izglednih prigoda. Kod 3:1 promašili su i jedanaesterac. U 75. minuti srušen je Anas Sharbini, krenuo izvesti najstrožu kaznu, ali loptu mu je uzeo brat Ahmad, valjda da dokaže tko je stariji. Ahmadov udarac obranio je Grabovac.

- Ako se Ahmad i Anas ne razumiju tko će pucati, onda što ću im ja. Svatko može promašiti penal, problem će biti ako ga promašimo i izgubimo utakmicu – rekao je trener Hajduka Krasimir Balakov.

Hajduk je odigrao odlično prvo poluvrijeme, Vukušić je zabio u 5. minuti, a na 2:0 povisio je Nikola Sarić u 19. minuti.

- Lopta je išla brzo, bili smo ofenzivni, kreativni. To je igra koju želim, ali nismo još na nivou da tako igramo svih devedeset minuta – kaže Balakov.

Vukušić i Anas Sharbini opet su briljirali, "sinjski dijamant" poentirao je i u 57. minuti, baš na asistenciju Anasa.

- Kontinuitet je najvažniji, neka samo tako nastave – objašnjava Balakov.

Prigodu za igranjem nakon ozljede dobio je i Tonči Kukoč. Dojučerašnji ljubimac navijača dočekan je zvižducima.

- Ne znam o čemu se radi, ali nije mi drago da se zviždi bilo kojem našem igraču – kaže Balakov.

Karlovčani mogu biti sretni s minimalnim porazom. Ivičić je zabio nakon velike greške Andrića, a Štefančić je u sudačkoj nadoknadi iskoristio indolentnost domaće obrane. Trener Damir Petravić priznao je da su u Split došli bez ambicija.

- Odmarali smo pet-šest igrača, nama je bitnija utakmica sa Šibenikom u prvenstvu. Hajduk nas se pribojavao, to sam shvatio kad sam vidio zapisnik sa svim glavnim adutima – rekao je Petravić.

Vodio je utakmicu žestoko, ali vidjelo se da njegove riječi teško dopiru do igrača. Karlovčani su u nekom drugom filmu, oni se bore za životnu egzistenciju.

- Moji igrači su u stalnom grču, teško žive. Tijelo hoće, a glava ne ide, teško je ne primiti plaću šest mjeseci, a biti profesionalac – kazao je Petravić.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
09:37 27.10.2011.

Pa sto Ahmad je promasio iz prve,Anas promasi tri puta... >:-))

SV
sven222
10:08 27.10.2011.

tebe bi iz prve pogodio!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije