Mali nogomet

Balić pomaže novinarima protiv 11 splitskih tvrtki

Mali nogomet
Sanjin Strukić/Pixsell
21.04.2010.
u 13:46

Liga će se igrati dvokružno, prvi dio do 1. srpnja, drugi do 1. rujna, nakon čega će četiri najbolja u doigravanje za prvaka.

Split je odnedavno bogatiji za novo malonogometno natjecanje, tek pokrenutu Ligu menadžera. Zamišljena prije svega kao rekreacijska, Liga menadžera igrat će se svaki vikend u pomoćnoj dvorani Spaladium arene.

Natječe se 11 momčadi sastavljenih od zaposlenika uspješnih splitskih tvrtki i njihovih prijatelja te, kako nijedan sportski događaj ne može proći bez sedme sile, Udruge novinara. Svima im je cilj uz natjecanje i druženje ostaviti iza sebe poslovne brige te se opustiti uz sport. U ligi će 12 momčadi igrati dvokružno, prvi dio do 1. srpnja, drugi od 1. rujna, a četiri najbolje plasirane momčadi ući će u doigravanje za prvaka. Kum lige postao je nekadašnji vratar Hajduka Vladimir Balić, koji ne krije zadovoljstvo pokretanjem natjecanja.

– Zamisao je odlična, samo su se voditelji lige malo prevarili kada su računali da će liga biti shvaćena kao rekreacijska. Predviđam veliku borbu za naslov i očekujem da će liga već dogodine udvostručiti broj momčadi – rekao je Balić, koji bi, kako stvari stoje, uskoro mogao navući rukavice i u Ligi menadžera pojačati momčad novinara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije