Nova staza na Mladosti

Bandić gradi novu atletsku stazu za 2,5 milijuna kuna

vlasic, perkovic (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/10
22.03.2012.
u 13:35

Dvije najbolje hrvatske atletičarke Blanka Vlašić i Sandra Perković te gradonačelnik Milan Bandić družili su se s djecom polaznicima atletske škole radi promocije zagrebačkog mitinga

– Odlučeno je, napravit ćemo sasvim novu stazu koja mora biti spremna do početka mitinga. Prema mojoj procjeni nova staza koštat će između dva i dva i pol milijuna kuna. Atletski miting važan je za Zagreb kao i Snježna kraljica na Sljemenu i teniski turnir Zagreb indoors. Kada bude gotova staza, obećavam da ću tu dolaziti trčati – kazao je Milan Bandić.

Blanka Vlašić i Sandra Perković dobro su se namučile odgovarajući na pitanja djece. Jedna djevojčica tako je pitala imaju li dečke.

– Ja imam, ali za Blanku ne znam – rekla je Sandra, dok je Blanka sa smiješkom dodala:

– Ja nemam.

A simpatiju?

– Simpatiju uvijek imam – kazala je Blanka i dodala:

– Vjerujem da ću sa skakačkim treninzima početi za četiri tjedna. I jedva čekam svoj prvi nastup, vjerojatno početkom lipnja – rekla je Blanka.

Ključne riječi

Komentara 1

KL
klubuhb1
19:18 22.03.2012.

Moskvich ... pa na čemu si ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije