ODBOJKA

Barač: Čoškoviću nismo dali ispisnicu jer treba Maleviću

Zdeslav Barač
Boris Ščitar
17.03.2011.
u 21:35

Zdeslav Barač, predsjednik Hrvatske odbojkaške udruge, iskoristit će posjet završnom turniru Lige prvakinja, koji će se održati 19. i 20. ožujka u Istanbulu, za razgovore s Tomislavom Čoškovićem i Natašom Osmokrović.

– Čoškoviću prije mjesec dana nismo htjeli dati ispisnicu iz našeg saveza kako bi mogao igrati za Tursku upravo zato što je potreban izborniku Maleviću. Moje je mišljenje da Čošković nije još sve dao za našu reprezentaciju, kao primjerice Nataša Osmokrović koja je na svom prvom europskom prvenstvu igrala sa 17, a za klub u Ligi prvakinja sa 16 godina – zaključio je Zdeslav Barač.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije