VRATILI SE IZ FIRENCE

Barač: Nema panike, u Šangaj idemo po medalju i plasman na OI

\'23.10.2010., Zagreb, Hrvatska - Kup hrvatske u vaterpolu.Utakmica drugog kola Mladost - Primorje.Samir Barac i Duje Zivkovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
27.06.2011.
u 16:30

– Protiv Crne Gore i SAD-a smo pokazali da nema razloga za paniku – kaže kapetan dupina.

Neki se sportaši, naviknuti samo na najbolje, u izostanku zlata i prvih mjesta, dure, odbijaju razgovarati. Hrvatski su se vaterpolisti iz Firence vratili ''samo'' s broncom Svjetske lige i bez osiguravanja vize za OI, no govora o nezadovoljstvu nema.

– Istina je da smo krenuli po prvo mjesto, ali medaljom uvijek treba biti zadovoljan – istaknuo je kapetan Samir Barač.

Prošle godine u zagrebačkom finalu Eura bili su bolji od Talijana, ovaj je put u polufinalu bolji bio domaćin.

– Jurili smo na rezultat i potrošili se, a oni su uz podršku s tribina i tipično domaćinsko suđenje, na koje se ne bih vadio, te uz malo sreće slavili – smatra Barač, no ne brine se.

Šesta medalja u nizu stigla je u vitrinu dupina, kartu za London tražit će već na SP-u u Šangaju (16. do 31. srpnja) gdje prva tri mjesta znače London 2012.

– Protiv Crne Gore i SAD-a pokazali smo da nema razloga za paniku. Slijedi nam 20-ak dana za pripremu, a u Kinu idemo po novu medalju – zaključio je Barač.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije