PRIMERA

Barca lako protiv Racinga

Lionel Messi
AFP
23.09.2009.
u 00:20

Momčad Barcelone prošetala se na gostovanju kod Racinga u Santanderu pobijedivši s 4:1 u susretu 4. kola Primere. Ponovno su briljirali Lionel Messi i Zlatan Ibrahimović.

 

Dvojica spomenutih asova Barcelone bili su opet strijelci, a Messi dvostruki, kao i prošlom kolu, kada je Barça pred svojim navijačima deklasirala madridski Atletico s 5:2. Ovoga je puta Messi zabijao u 24. i 63. minuti, a odmah nakon izvanrednog drugog pogotka, kojeg je postigao udarcem lijevom nogom nakon sjajnog solo prodora, izašao je iz igre, prepustivši mjesto u sastavu Iniesti. Messi je u zadnje tri prvenstvene utakmice postigao već pet golova!

Zlatan Ibrahimović poentirao je u 20. minuti za vodeći gol Barcelone te je već četvrtu utakmicu zaredom strijelac za svoj klub. U svakoj je zabio po jedan, a tri od četiri puta vodeći gol.

Strijelac za Barcelonu protiv Racinga bio je i Gerard Pique u 27. minuti, dok je počasni gol za domaćina postigao Oscar Serrano u 72. minuti.

Barcelona je četvrtom uzastopnom pobjedom preuzela vrh ljestvice s 12 bodova. Racing je ostao na četiri osvojena boda.

Prošle je sezone je momčad iz Santandera osvojila bod na gostovanju kod Barcelone, dok je na svom terenu vodila do 65. minute, ali je na kraju Barcelona pobijedila s 2-1. I tada je dva gola zabio Lionel Messi...

 

Primera, 4. kolo:

Sevilla – Mallorca 2:0 (Squillaci 17, Perotti 25)

Racing Santander – Barcelona 1:4 (Serrano 71 / Ibrahimović 20, Messi 24, 63, Pique 27)

Redoslijed: 1. Barcelona 12, 2. Real Madrid 9 (-1), 3. Sevilla 9, 4. Athletic Bilbao 9 (-1), 5. Valencia 7 (-1), 6. Mallorca 7...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije