PETAK U BUNDESLIGI

Bayern dominirao Wolfsburg, a Lewandowski srušio rekord star 49 godina

17.12.2021.
u 23:09

Pred sam kraj Robert Lewandowski zabija za 4-0 i tim je pogotkom postavio novi rekord - za jedan gol popravio je učinak od 42 gola u kalendarskoj godini legendarnog Gerda Müllera. On je taj rekord postavio 1972., a Lewandowski je 2021. godinu završio sa 43 gola

Vodeća momčad njemačkog prvenstva minhenski Bayern je u petak na svom terenu u prvoj utakmici 17. kola s visokih 4-0 svladao Wolfsburg.

Za sigurnu pobjedu u zadnjem kolu jesenskog dijela prvenstva prvi gol za Bayern zabio je u sedmoj minuti susreta Thomas Muller kojem je to bila jubilarna 400. utakmica u Bundesligi.

Gosti su odlijevali do 57. minute kada je vodstvo Bayerna na 2-0 povećao Dayot Upamecano, da bi samo dvije minute kasnije na 3-0 povećao Leroy Sane.

Pred sam kraj Robert Lewandowski zabija za 4-0 i tim je pogotkom postavio novi rekord - za jedan gol popravio je učinak od 42 gola u kalendarskoj godini legendarnog Gerda Müllera. On je taj rekord postavio 1972., a Lewandowski je 2021. godinu završio sa 43 gola.

Bayern je prvi s 43 boda, a druga je Borussia s devet bodova manje. Wolfsburg je 12. s 20 bodova.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
23:43 17.12.2021.

Dominirao Wolfsburg ili dominirao nad Wolfsburgom? Kako vas nije sram? Što je, impresionirani ste polupismenim srpskim sportskim novinarčićima pa ih imitirate? Sram vas bilo, žgadijo nepismena. Hoćete slobodu i zaštitu novinara? Kojih novinara? Polupismenih, intelektualno prikraćenih, moralno nakaznih lešinara, jer jedino takvi imaju pristup "medijima".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije