Trenerske rošade

Bayern potvrdio: Hvala Guardioli, Bayern će voditi Ancelotti!

Pep Guardiola
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
20.12.2015.
u 12:03

- Istina je, dogovorili smo s Ancelottijem. Svi znamo tko je on i koliko je uspješan pa ne sumnjamo da je prava osoba za klupu Bayerna, kazao je Karl-Heinz Rummenigge.

Ono što se već duže vrijeme nagađa, danas je dobilo službenu potvrdu - Pep Guardiola nakon ljeta više neće biti trener Bayerna. Španjolskom stručnjaku istječe ugovor na ljeto, a nema ga namjeru produljiti. Navodno je već sve dogovorio s Manchester Cityjem.

- Zahvalni smo Guardioli na svemu što je dao za naš klub. On neće produljiti ugovor, ali vodit će momčad do kraja sezone. Nadam se da ćemo do kraja suradnje slaviti dosta uspjeha, potvrdio je Karl-Heinz Rummenigge.

No, neće Bavarci dugo čekati nasljednika. Štoviše, već su ga pronašli. Na klupu bavarskog giganta sjest će talijanski stručnjak Carlo Ancelotti. On je posljednji posao imao u Realu, s kojim je osvojio 'decimu' u Ligi prvaka, a otišao je na kraju prošle sezone koja nije bila toliko uspješna.

Foto: UESyndication/PIXSELL

- Istina je, dogovorili smo s Ancelottijem. Svi znamo tko je on i koliko je uspješan pa ne sumnjamo da je prava osoba za klupu Bayerna, zaključio je Karl-Heinz Rummenigge.

Ancelotti će tako kompletirati svih pet liga petice, jer upravo mu je Bundesliga nedostajala nakon klupi Juventusa, Milana, Chelseaja, PSG-a, Reala...

- Od sljedeće sezone sam u velikom Bayernu, zaista sam počašćen, rekao je Ancelotti.

>>Pep: Sastanak s Rummeniggeom? Rekao je da ćemo razgovarati dan nakon Hannovera

Komentara 2

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
15:25 20.12.2015.

Svaka časr, Carlo je vrhunski trener, zanima ma kako će izgledati njegov Bayern.

DU
Deleted user
14:37 20.12.2015.

ide on abramoviću po brdo para:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije