Ostaje u klubu

Bayern produžio ugovor Pizarru, znači li da na Mandžu ne računaju?

'28.10.2012, Allianz Arena, Muenchen, GER, 1.FBL,  FC Bayern Muenchen vs. Bayer 04 Leverkusen, im Bild Jubel nach dem Tor zum 1-1 durch Mario Mandzukic (FCB #9) mit Claudio Pizarro (FCB #14)   / Foto
NPH/Pixsell
27.05.2014.
u 11:02

- Claudio je ove sezone još jednom dokazao koliko opasan može biti i koliko je važan za momčad. Drago nam je da i dalje možemo računati na njegove sposobnosti

Nakon što je još u siječnju dogovoren transfer Roberta Lewandowskog, Bayern je danas osigurao još jednog napadača za sljedeću sezonu. Ne radi se o novom pojačanju, već o produženju ugovora s Claudiom Pizarrom (35).

Peruanski napadač u ovoj je sezoni uglavnom bio zamjena Mandžukiću, a u 17 utakmica postigao je deset pogodaka i sada je zbog toga nagrađen.

- Claudio je ove sezone još jednom dokazao koliko opasan može biti i koliko je važan za momčad. Drago nam je da i dalje možemo računati na njegove sposobnosti, rekao je Karl-Heinz Rummenigge.

Ovo bi moglo značiti da Bayern doista ne računa na Mandžukića. Ako se u obzir uzme da Guardiola igra s jednim, a ponekad čak i s nijednom napadačem, s Lewandowskim, Mandžukićem i Pizarrom nastala bi gužva u svlačionici.

Komentara 2

Avatar LiberalniAnarhist
LiberalniAnarhist
15:01 27.05.2014.

Moram se od srca nasmijati na konstataciju ovog novinara da Bayern više ne račun na Manđukića!!!!Gospodo draga pa čak i vi biste trebali u međuvremenu znati da Manđukić već odavno ne računa na Bayern i da je on sam inscinirao raskid!!!!!!!!!!!!!!!

HA
hajduk1966
16:37 27.05.2014.

Claudio je dobar s 35 godina na ledjima kome ce ga prodati ajde skupljace lopte i to je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije