ANALIZA UTAKMICE

BBC: Navijačima Liverpoola bilo je mučno gledati ono što je Modrić napravio

Champions League - Round of 16 First Leg - Liverpool v Real Madrid
Foto: Phil Noble/REUTERS
1/10
22.02.2023.
u 09:56

"Liverpoolova obrana bila je loša, a vezni red nije štitio svoj gol, kao ni ranije ove sezone. Domaćim navijačima bilo je mučno gledati 37-godišnjeg Modrića kako kod petog gola bježi od Fabinha i rješava se Stefana Bajčetića."

Svjetski mediji prepuni su hvale na račun Luke Modrića koji je sinoć odigrao fenomenalnu utakmicu u Ligi prvaka. Njegov Real Madrid slavio je na gostovanju kod Liverpoola s 5:2 nakon što je gubio 0:2, a Luka je bio asistent za treći gol. Osim toga, dominirao je terenom, bespoštedno trčao s 37 godina na leđima. Izdvajamo tekst koji je napisao novinar BBC-a Phil McNulty.

"Sve je izgledalo kako treba kad su Darwin Nunez i Mohamed Salah doveli Liverpool u vodstvo 2:0. No, u zadnjim minutama čulo se kako igrači viču jedni na druge dok je Klopp utučen stajao s rukama u džepovima.

“Vinicius je kod prvog gola pokazao individualni talent, dok je Allison pogriješio kod drugog. Real je kontrolirao utakmicu, a Liverpool je popuštao. Trent-Alexander Arnold, koji je imao tešku utakmicu protiv Viniciusa, kao ni ostatak obrane nije dobro reagirao kada je Eder Militao bio sam te zabio nakon slobodnog udarca Luke Modrića. Tu je zapravo utakmica bila gotova", navodi se u tekstu te se dodaje:

"Liverpoolova obrana bila je loša, a vezni red nije štitio svoj gol, kao ni ranije ove sezone. Domaćim navijačima bilo je mučno gledati 37-godišnjeg Modrića kako kod petog gola bježi od Fabinha i rješava se Stefana Bajčetića.

Fabinho i Jordan Henderson bili su nemoćni protiv Modrića, kojem su Liverpoolovi navijači pljeskali prilikom odlaska s terena. Ali ne samo protiv njega već i protiv Federica Valverdea i Eduarda Camavinge. Liverpoolov vezni red treba se hitno promijeniti."

>> Pogledajte intervju s Janom Koščak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije