Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toni Kroos o izlasku sa suigračima

'Benzema bira glazbu, Ronaldo plaća ceh, a Modrić zatvara lokal!'

FRA, UEFA CL, FC Liverpool vs Real Madrid
EXPA/ Pressesports/ Franck Faugere
14.10.2022.
u 10:41

Poznati njemački nogometaš otkrio je kako su se zabavljale zvijezde Reala u noćnim izlascima po Madridu.

Nogometaš Real Madrida, 32-godišnji Toni Kroos, uoči Clasica Real – Barcelona dao je njemačkim medijima najveći intervju u svojoj karijeri.

Taj je maraton trajao čak pet sati, a jedno od najzanimljivijih postavio mu je Wolf Fuss, komentator njemačkog Sky Sportsa: Kroos, Benzema, Cristiano Ronaldo, Modrić i Sergio Ramos odlaze na tulum.

Real Madrid v Liverpool - UEFA Champions League - Final - NSK Olimpiyskiy Stadium Real Madrid's (left-right) Toni Kroos, Luka Modric, Karim Benzema and Cristiano Ronaldo line up prior to the UEFA Champions League Final at the NSK Olimpiyskiy Stadium, Kiev. Nick Potts Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Nick Potts

Tko bira mjesto izlaska, kakva glazba će slušati, tko će platiti izlazak, tko prvi odlazi kući, a tko zatvara lokal?

- Benzema bira glazbu, ali to ne znači da je volim, haha. Plaća onaj tko ima najviše novca, naravno, a to je Cristiano. Pretpostavljam da bih ja bio taj koji bi prvi otišao doma jer nisam tip od izlazaka, ja bi njih najradije sve pozvao kući. Tko je još ostao? Ramos i Modrić. OK, Sergio bi odabrao mjesto izlaska, a Modrić ga zatvorio - sa smiješkom je odgovorio Kroos.  

Standings provided by Sofascore
 

>> Novinar Večernjeg lista, Tomislav Dasović komentira Dinamovu pobjedu "Dinamo je, u svakom smislu, briljirao"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije