Oštar predsjednik

Berlusconi: Milanovi navijači su nezahvalnici

Silvio Berlusconi
AFP
18.05.2010.
u 11:32

Predsjednik nogometnog kluba Milan i aktualni talijanski premijer Silvio Berlusconi izrazio je svoje razočaranje ponašanjem dijela najžešćih navijača “rossonera”.

Svoje je frustracije frakcija Milanovih navijača iskazala tijekom utakmice protiv Juventusa, u posljednjem, 38. kolu Serije A protekle subote, nakon završetka nove sezone bez trofeja.

Za razliku od sada već bivšeg trenera Leonarda, kojem su navijači aplaudirali i transparentima mu izrazili podršku i zahvalnost, predsjednika Berluconija dočekali su zvižduci i transparenti negativne konotacije koji ga optužuju da nije investirao u momčad te ga pozivaju na odlazak.

- Nakon svega što sam učinio, nisam to zaslužio. Ja sam taj koji je odveo momčad do vrha svijeta. Ostvario sam navijačima njihove snove, a sada mi ovako vraćaju. Ne postoji nikakva zahvalnost, nema je niti u politici, kamoli u sportu – rekao je Berlusconi, koji je preuzeo uzde Milana 1986. godine te su otad “rossoneri” osvojili 26 trofeja (posljednji 2007. godine).

- Ja sam predsjednik koji je osvojio više od ikoga. U prvom desetljeću novog milenija Milan je igrao u tri finala Lige prvaka. Moj Milan ispisao je stranice povijesti i nitko to ne smije zaboraviti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije