Diže ruke od igračke

Berlusconi prodaje Milan katarskom emiru za 500 mil. eura!?

\'epa03000950 (FILE) Photo dated 21 May 2010 shows Italian Prime Minister Silvio Berlusconi during a press conference with his Bulgarian counterpart Bojko Borisov (unseen) in Rome\' Chigi Palace. Ital
Reuters/PIXSELL
30.10.2012.
u 15:37

Bivši talijanski premijer misli da on nije osoba koja može klub vratiti na stare staze slave.

Iako se prošloga tjedna spominjalo da će Silvio Berlusconi prodati tek 30 posto dionica Milana stranim ulagačima, čini se da se bivši talijanski premijer odlučio riješiti svoje omiljene igračke u cijelosti! Naime, pojavila se informacija da je Berlusconi spreman prodati cijeli klub jer smatra da on nije osoba koja u ovom trenutku klub može izvući iz financijske i igračke krize s obzirom na to da je nedavno osuđen na godinu dana zatvora zbog utaje poreza.

Kao potencijalni kupac navodi se katarski emir, šeik Hamad bin Khalifa Al Thani, a iznos koji bi Berlusconi mogao dobiti za crveno-crne je 500 milijuna eura. Osim katarskog emira spominju se i tvrtke Gazprom i Ferrero, no navodno je šeik u prednosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije