pogotkom girouda

Bez Balea nema pobjeda: Arsenalu londonski derbi protiv Spursa

Olivier Giroud
Reuters/Pixsell
01.09.2013.
u 19:13

Nakon 3. kola vodeći je Liverpool sa devet bodova, slijedi Chelsea sa sedam, City sa šest...

Londonski derbi između Arsenala i Tottenhama završio je pobjedom momčadi Arsenea Wengera 1:0. Topnicima je tri boda donio Olivier Giroud pogotkom u 24. minuti na asistenciju Thea Walcotta.

Spursi su imali nekoliko prilika do kraja utakmice, ali je očito da bez Garetha Balea to nije ista momčad i da će im, kada konačno ode u Real, kronično nedostajati \'killer\' u kaznenom prostoru.

Nakon kompletiranog 3. kola prvenstva ljestvica izgleda ovako: 1. Liverpool 9, 2. Chelsea 7, 3. Manchester City 6, 4. Arsenal 6, 5. Stoke 6, 6. Tottenham 6, 7. Manchester United 4, 8. West Ham 4, 9. Norwich 4, 10. Southampton 4...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije