Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD Zagreb u finalu

Bičanić otkrio kako su se pripremali za Nexe: To nas je motiviralo!

PPD Zagreb - Nexe
Foto: Jozo Čabraja/SEHA Gazprom League
02.04.2019.
u 19:45

Ako se s ikim dobro znamo, to je onda PPD Zagreb. Tu se više ništa ne može sakriti. Jednostavno, i dalje će dobivati onaj tko bude bolji svih 60 minuta, i borbeniji - kaže Jaganjac

Vanjski igrač Nexea i naš reprezentativac Halil Jaganjac realno je analizirao poraz svojih suigrača u hrvatskom derbiju na Final Fouru SEHA lige u kojoj je PPD Zagreb pobijedio sa 28:23:

- Ristanovićeva obrana kad smo imali prilike doći na samo gol zaostatka početkom drugog poluvremena bila je samo jedan od detalja koji su presudili utakmicu na stranu PPD Zagreba. Da bi se takva utakmica dobila, trebalo bi općenito bolje igrati svih 60 minuta, a s nama to ipak nije bio slučaj. I jedni i drugi igrali smo agresivnu obranu, no njihova je ipak u ključnim trenucima imala više koncentracije, a naša bi pucala. Bili su kompaktniji i čvršći.

>> Pogledajte što je rekao vratar zagrebaša Radivoje Ristanović

Čeka vas ove sezone još dvoboja sa zagrebašima. Što ste naučili iz ovog poraza?

- Ako se s ikim dobro znamo, to je onda PPD Zagreb. Tu se više ništa ne može sakriti. Jednostavno, i dalje će dobivati onaj tko bude bolji svih 60 minuta, i borbeniji.

Lijevi vanjski PPD Zagreba Damir Bičanić opet je odigrao odlično kad je bilo najpotrebnije u SEHA ligi.

- Odlično je Sršen započeo, ma svi smo u vanjskoj liniji dali velik doprinos u pobjedi protiv Nexea. Mi smo prepoznali u video analizama neke njihove slabosti u obrani, a treba reći i da njima jako fali Mrđenović. To se vidjelo. Bili smo motivirani da ih pobijedimo i da nastavimo tu tradiciju dominacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije