GOTOVO JE

Bio je heroj vatrenih, a sad je ostao bez kluba pa poslao moćnu poruku: 'Tužan sam i posramljen, ali...'

Hrvatska izborila Euro preokretom na Rujevici
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
30.07.2024.
u 13:46

Dragi navijači Bešiktaša, prošla sezona imala je dobar početak za mene. Iako smo imali poteškoća zbog nekih promjena, nikad nisam odustao. Međutim, podlegao sam ambicijama i doživio tešku ozljedu

Ante Rebić, jedan od junaka hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje su naši reprezentativci otišli do srebra, i službeno više nije igrač Bešiktaša, što je 30-godišnji igrač potvrdio svojom porukom:

 

"Dragi navijači Bešiktaša, prošla sezona imala je dobar početak za mene. Iako smo imali poteškoća zbog nekih promjena, nikad nisam odustao. Međutim, podlegao sam ambicijama i doživio tešku ozljedu. Nisam ljutit. Samo sam jako tužan i posramljen. Znam da nisam opravdao očekivanja. Ipak, ne vjerujte svemu što piše u medijima. Ja sam samo nogometaš koji živi svoju strast prema nogometu i znoji se za pobjedu. Od danas nisam igrač Bešiktaša. Hvala svima na podršci. Nadam se da će ovo biti dobra sezona za vas. Najveći Bešiktaš!"

Rebićeva karijera krenula je nizbrdo nakon Eura 2021. Naime, tada je javno iskritizirao izbornika Zlatka Dalića. Zapravo se i na samom Euru nije proslavio, a kasnije je sve krenulo u krivom smjeru.

Nakon prozivanja više nije bio u Dalićevim planovima, pao je u formi i kasnije više nije bio onaj stari. Nakon četiri godine u Milanu potpisao je dvogodišnji ugovor s Bešiktašom u kojem je zarađivao četiri milijuna eura godišnje, međutim u sedam nastupa nije previše pokazao, a potom je uslijedila ozljeda leđa. Od veljače više nije ubilježio nijedan nastup te je ispao iz planova Turaka unatoč još jednoj godini ugovora u turskom klubu. 

FOTO Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

Hrvatska izborila Euro preokretom na Rujevici
1/21
Ključne riječi

Komentara 11

PA
Pametanumoruludih
19:09 30.07.2024.

Igrat ce za Karlovac, za pivu i sendvic. Ali se prvo mora dokazat.

ID
Ivo_didin
19:59 30.07.2024.

Za 8 milijuna eura je naš Ante odigrao nekoliko utakmica - ukupno 691 minutu, to je oko 11.500 eura po minuti - nije ni Messi skuplji ... Rebić se svrstao među nogometne velikane kao Neymar i Dembele ... Jedino su Hazard i Ramos bio skuplji po odigranoj utakmici.. ... i Bale pri kraju karijere..

MA
marcellus
22:42 30.07.2024.

Napadač, 42 utakmice za reprezentaciju, tri gola, od toga jedan Lihtenštajnu u prijateljskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije