NIJE SVE U NOVCU

Bio je velika zvijezda i zarađivao milijune, a sada radi za 3500 eura mjesečno: 'Reći ću vam iskreno...'

West Ham United v Manchester United, Barclays Premier League. Slaven Bilic (West Ham United) manager  Andy Carroll (West Ham United)  child.   Material must be credited
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
26.09.2024.
u 22:45

- Da vam budem iskren, košta me igranje za Bordeaux. Želim biti dio klupske povijesti. U mojoj karijeri nikad nije bilo sve u novcu. Na kraju krajeva, nije bitno u kojoj ligi igrate - rekao je Carroll

Bivši engleski reprezentativac Andy Carroll (35) karijeru je nastavio u redovima francuskog četvrtoligaša Bordeauxa. Carroll je stigao u redove posrnulog francuskog velikana iz drugoligaša Amiensa u čijim redovima je prošle sezone upisao 35 nastupa i postigao četiri gola.

Bordeaux je šest puta bio francuski prvak, međutim nakon što je u kolovozu proglasio bankrot izbačen je u četvrtu ligu. Prošle sezone je igrao u drugom razredu francuskog nogometa zauzevši 12. mjesto.

Carroll je kao igrač Liverpola i Newcastlea i bivša zvijezda Premieshipa zaradio ogroman novac. A danas mu plaća iznosi 3500 eura.

- Da vam budem iskren, košta me igranje za Bordeaux. Želim biti dio klupske povijesti. U mojoj karijeri nikad nije bilo sve u novcu. Na kraju krajeva, nije bitno u kojoj ligi igrate - rekao je Carroll i dodao:

- Nažalost, ovaj klub je pao nekoliko liga niže, ali radi se o velikom klubu i potrudit ćemo se vratiti ga tamo gdje pripada.

Carroll je karijeru počeo u Newcastle Unitedu iz kojeg je 2011. za 40 milijuna eura preselio u Liverpool. Na Anfieldu se zadržao tek dvije sezone, pri čemu je jednu proveo na posudbi u West Hamu koji je potom otkupio njegov ugovor za 16 milijuna eura.

U dresu "čekićara" se zadržao sedam sezona, a potom je igrao za Reading i WBA. Ukupno je za Newcastle, Liverpool i West Ham u 248 nastupa zabio 54 gola.

Za englesku reprezentaciju je upisao devet nastupa postigavši dva gola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije