NIJE U PLANU KOD DALIĆA

Bivši dinamovac igrao za Hrvatsku U-21, a sada mijenja reprezentaciju? Zove ga Milošević

Ivan Šunjić
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
19.10.2023.
u 08:44

Šunjić može igrati za BiH zbog svojih korijena, a nije u planu za reprezentaciju Hrvatske. Inače, za vrijeme Nenada Bjelice bio standardni član Dinana, a klub je na njegovoj prodaji zaradio čak osam milijuna eura.

Ivan Sunjić (26), nekadašnji veznjak Dinama koji danas igra za engleskog drugoligaša Birmingham, mogao bi uskoro nastupati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Naime, novi izbornik BiH Savo Milošević svjestan je da mu trebaju novi igrači u momčadi koje je nedavno doživjela debakl protiv Portugala (0:5). Stoga će se zaputiti u Birmingham i razgovarati sa Šunjićem.

- U istoimenom članu engleskog Championshipa igra Zeničanin Ivica Šunjić, bivši veznjak Dinama. Bosni i Hercegovini nedostaje “čistač” u sredini terena, trkač koji može odraditi prljavi posao i olakšati obrani, ali i pomoći napadu. Šunjić je upravo takav tip igrača. Navodno nema ništa protiv igranja za svoju domovinu, iako je u prošlosti nosio dres mlađih selekcija Hrvatske, ali nikad A selekcije - piše portal Sportske.ba.

Šunjić, dakle, može igrati za BiH zbog svojih korijena, a nije u planu za reprezentaciju Hrvatske. Inače, za vrijeme Nenada Bjelice bio standardni član Dinana, a klub je na njegovoj prodaji zaradio čak osam milijuna eura.

 

Komentara 1

NO
novabit
09:15 19.10.2023.

Nema tamo sreće, nisu kompaktni niti će ikada biti! Nebu ni Milošević tamo drugo trener!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije