Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINKOVČANI SE OKUPILI

Bivši igrač Dinama i Hajduka te ikona HNL-a teško je bolestan. Navijači skupljaju novac za pomoć

Split: 1. HNL, 33. kolo, NK Hajduk - NK Dinamo
Foto: Ivo Cagalj/24sata
1/4
03.07.2024.
u 10:38

"Mladen Bartolović, veliki igrač i još veći čovjek, odlazi na liječenje u Njemačku. Bez obzira na to tko si, što si i za koga navijaš, dođi u subotu i pomozi Bartolu. Ako tko zaslužuje našu pomoć i ljubav – on zaslužuje! Vidimo se u subotu na Kanovcima!" poručili su organizatori na društvenim mrežama.

Mladen Bartolović (47), jedna od ikona HNL-a i nekadašnji igrač Dinama, Hajduka, Zagreba i Cibalije, teško je bolestan. Zbog toga odlazi na liječenje u Njemačku, a u pomoć su se uključili Ultrasi iz Vinkovaca.

Oni će iduću subotu organizirati humanitarni turnir na kojem će se skupiti novac za Bartulovića. Ekipe će uplatiti kotizacije po želji, a odigrat će se i revijalna utakmica legenda Cibalije protiv navijača.

VEZANI ČLANCI:

"Mladen Bartolović, veliki igrač i još veći čovjek, odlazi na liječenje u Njemačku. Bez obzira na to tko si, što si i za koga navijaš, dođi u subotu i pomozi Bartolu. Ako tko zaslužuje našu pomoć i ljubav – on zaslužuje! Vidimo se u subotu na Kanovcima!" poručili su organizatori.

Bartolović je u dva navrata igrao u Cibaliji, a kasnije je bio i trener te je ostavio velik trag među navijačima.

>> Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

Split: 1. HNL, 33. kolo, NK Hajduk - NK Dinamo
1/61
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije