PONOVNO U ZAGREBU

Bivši kapetan Dinama vraća se u SHNL

Zagreb: Hrvatski telekom Prva liga, 4. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
21.08.2024.
u 21:20

Lokomotiva je Antolićev bivši klub, tamo je odigrao 71 utakmicu i zabio 13 golova uz šest asistencija

Domagoj Antolić, nekadašnji kapetan Dinama, nakon šest godina inozemstva vraća se na domaće travnjake. Vraća se u Zagreb, ali ovaj puta ne u Maksimir, već će pojačati Lokomotivu. Prema informacijama Germanijaka, i sam je igrač imao izdašnih ponuda za ostanak na Bliskom istoku, no zbog obiteljskih je razloga odabrao povratak u domovinu.

Najveći trag ostavio je u Dinamu, za koji je odigrao 172 utakmice i postigao 10 golova uz 28 asistencija. Bio je i kapetan zagrebačkog kluba, iz kojeg je 2018. godine otišao u varšavsku Legiju. Posljednje tri sezone proveo je u saudijskom Damacu, a od srpnja je bez kluba. Pravo nastupa za Lokomotivu ima već u petak protiv Šibenika. Lokomotiva je, inače, njegov bivši klub, tamo je odigrao 71 utakmicu i zabio 13 golova uz šest asistencija. Za hrvatsku reprezentaciju Antolić je odigrao šest utakmica.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Znate li tko su ovi nogometaši? Uz njih ste proveli djetinjstvo, a neke ćete sada teško prepoznati

Zagreb: Hrvatski telekom Prva liga, 4. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk
1/13

Komentara 2

SI
Sivooki
14:00 24.08.2024.

Nek si se ti nama vratio. Pojačati Loksu treba, jer je opaki Šibenik jučer pokazao da samo Dinamo ima problema sa sugrađanima😆😉 Bar je tako bilo prošle godine ..

Avatar Castro
Castro
10:28 22.08.2024.

On ce " pojacati " Lokomotivu ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije