HRVATSKA LEGENDA

VIDEO Kranjčar: Dinamu još nećemo čestitati na ulasku u LP. Bilo bi iznenađenje da se ne prošeta do titule

Niko Kranjčar
Foto: Večernji list
1/3
21.08.2024.
u 10:32

Svoje dojmove o jučerašnjoj utakmici podijelio je Niko Kranjčar koji se pridružio U-21 reprezentaciji i stožeru novog izbornika Ivice Olića.

U novoj emisiji Večernjeg TV-a ugostili smo proslavljenog Vatrenog, legendarnog Niku Kranjčara, najmlađeg kapetana u povijesti Dinama i sina još jedne Dinamove ikone, Zlatka Kranjčara. Hrvatski prvak sinoć je na Maksimiru odigrao sjajnu utakmicu, svladavši Qarabag s uvjerljivih 3:0, čime je došao na korak do plasmana u Ligu prvaka.

Svoje dojmove o jučerašnjoj utakmici podijelio je Niko Kranjčar u razgovoru s voditeljem i novinarom Tomislavom Dasovićem. Osim o Dinamovoj pobjedi, Kranjčar je govorio i o svojem angažmanu u stožeru U-21 reprezentacije, gdje se pridružio novom izborniku Ivici Oliću.

– Fantastičan rezultat za Dinamo, već tradicionalno u Europi podiže naš koeficijent. Utakmica otvorena, šanse za obje strane, Dinamo je iskoristio svoje šanse, Qarabag nije. Prema najavama bilo je evidentno da su Azeri vrhunska momčad koja može svima stvoriti probleme, moglo se očekivati da to neće biti lagana utakmica. U nekim trenucima su nas oduševili, ali Dinamo je detektirao njihove mane i dolazio u velike prilike. Dinamo je pokazao da je ozbiljna europska momčad i naš najveći klub, ali nikako im ne možemo čestitati na prolasku zbog količine šansi koje Qarabag stvara. Dinamo također ostvaruje najveće rezultate na ovim prostorima – naglasio je Kranjčar. 

– Prema mojemu mišljenju najveći je dobitak Dinama u ovom prijelaznom roku ostanak Baturine i Sučića te Petković koji je sigurno ključan igrač. Njegova prisutnost dodaje novu dimenziju ovoj momčadi. Baturina je u drugom poluvremenu imao fantastičnih 20 minuta, šteta što to nije okrunio golom. Veseli me povratak Pjace, mislim da može puno donijeti Dinamu. Prošao je kroz toliko teških trenutaka u karijeri i drago mi je zbog njega; zaslužio je postići prvi pogodak za Dinamo u Europi ove sezone – smatra Niko Kranjčar.

– Dinamova sportska politika na jako je visokoj razini, a nadam se da će sportski direktor Marić imati još kojeg asa u rukavu. Smatram da će Mmame postati najbolji stoper u klubu. Nedostaje im malo više iskustva i kotačić-dva da budu kompletna momčad. Ako svi ostanu na okupu, mogli bi postići dobar rezultat u Ligi prvaka – zaključio je. 

VEZANI ČLANCI:

– Rano je reći da će se Dinamo prošetati do naslova, ali prema svemu sudeći, trebao bi. Bilo bi veliko iznenađenje da ne uzme naslov bez problema. Žao mi je što je Hajduk u velikim problemima, ali daleko sam od Splita i ne znam što se točno dogodilo, pa mi je teško komentirati. No treba odati priznanje Perišiću, čak i ako je došao iz sebičnih razloga. Njegov dolazak izazvao je novi val euforije. On je pravo bogatstvo za našu ligu – istaknuo je bivši hrvatski nogometaš i nogometni trener.

– Nije me iznenadilo što je Modrić ostao u reprezentaciji; da on to nije želio, to bismo već odavno doznali. Smatram da će i dalje imati glavnu ulogu i da će biti od velike koristi Hrvatskoj. Luka i izbornik odlučit će što je u najboljem interesu za naš nogomet, trebamo biti presretni što je još uvijek s nama – rekao je Niko Kranjčar.

– Imam čast i zadovoljstvo vratiti se u reprezentaciju i hrvatski nogomet, mislim da najviše mogu vratiti našem nogometu kroz reprezentaciju. Imam čast ponovno surađivati s Ivicom Olićem, velikim nogometašem i svojim prijateljem. Emocija je ovdje svakako prisutna i to me jako ispunjava i uveseljava – zaključio je Kranjčar. 

>> Pogledajte tetovaže vatrenih

Niko Kranjčar
1/13
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Provokator1
Provokator1
11:51 21.08.2024.

pa kad je i Vladimir Balić legenda, onda je sve jasno

Avatar Castro
Castro
10:58 21.08.2024.

Niko Kranjcar Hrvatska legenda ??? Dobar i pristojan covjek, bio dobar igrac ali po cemu legenda !!?

UL
ulica
14:47 21.08.2024.

ajde niko u čast dinamu zabij zrinki drugi gol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije