SJAJNA ATMOSFERA U DINAMU

Baturina rekao suigraču da nauči hrvatski. On mu odgovorio na genijalan način: 'Nauči zabijati'

Brdo kod Kranja: Trening nogometaša Dinama
Foto: Marko Lukunicl/PIXSELL
1/2
21.08.2024.
u 18:21

Nakon uvjerljive pobjede Dinama nad Qarabagom raspoloženje u maksimirskim svlačionicama je izvrsno

U prvoj utakmici završnog pretkola nogometne Lige prvaka zagrebački Dinamo je na stadionu u Maksimiru svladao azerbajdžanski Qarabag 3-0 (1-0).Strijelci za Dinamo bili su Marko Pjaca (29) i Sandro Kulenović (75, 80). Nakon uvjerljive pobjede Dinama nad Qarabagom raspoloženje u maksimirskim svlačionicama je izvrsno. 

Francuski stoper Maxime Bernauer, koji je zamijenio Marka Pjacu u 63. minuti, odlučio je zahvaliti navijačima i momčadi na Instagramu. "3:0 kod kuće u posebnoj atmosferi. Dobar momčadski duh. Hvala svima na podršci. Poluvrijeme. Napravimo to zajedno", napisao je Bernauer na engleskom jeziku.

Njegova objava brzo je privukla pažnju suigrača Martina Baturine, koji je u šali komentirao: "Nauči hrvatski." Bernauer je uzvratio u istom duhu: "Igrač utakmice, a sada još i počinješ komentirati... Prestani me učiti lošim riječima - je***a." Dvojica suigrača tu nisu prestajala s duhovitim provokacijama.

Baturina je na Instagramu podijelio fotografije s utakmice i citirao legendarnu izjavu svog oca Mate iz 1997. godine, kada je igrao za Hajduk. Naime, kada su ga pitali zašto nije uspio zabiti pogodak na utakmici, on je odgovorio: "Dikod uđe, dikod ne uđe". Bernauer mu je komentirao objavu, ovaj put na hrvatskom jeziku, i samo napisao: "Nauči zabijati."

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

Brdo kod Kranja: Trening nogometaša Dinama
1/13

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije