Kuje planove

Bjelica i Trabzon idu na Fenerbahče: Pobjedom bi prekinuo 26 godina poraza i ušao u povijest kluba

U drugom kolu nove sezone HNL-a Lokomotiva je na stadionu u Kranj?evi?evoj pobijedila Osijek s 2:1
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
16.05.2023.
u 13:57

Fenerbahče dočekuje Trabzonspor bivšeg trenera Dinama i Osijeka, Nenada Bjelice, u Istanbulu. Trabzonspor od 1997. nije pobijedio u glavnom gradu, a Bjelica se nada osigurati nalet samopouzdanja koji će njegovu momčad s Crnog mora držati do iduće sezone

Nenadu Bjelici slijedi prvi veliki test u Turskoj. Sedmoplasirani Trabzonspor susrest će se u četvrtak s Fenerbahčeom. Bjeličin klub protiv njih pobjedu u gostima nije uspio pobijediti već gotovo 26 godina, od 23. kolovoza 1997. Na domaćem terenu, 24. prosinca prošle godine, slavili su rezultatom 2:0. Međutim iz dosadašnjih susreta istanbulski klub uglavnom je izlazio kao pobjednik.

"Pred Bjelicom je najteži zadatak kojeg trener Trabzonspora može dobiti. Mora pronaći način da navijačima Trabzona pomogne da prevladaju kletvu koja ih proganja već 26 godina.

Upravo se tome Bjelica i nada, doznajemo da je velik fokus stavio na ovu utakmicu jer vjeruje da bi pobjeda u njoj donijela naboj samopouzdanja koji bi, iako je sezone rezultatski izgubljena, potaknuo početak iduće sezone", najavljuje utakmicu turski Star.

"Bjelica bi pobjedom ušao u povijest kluba. Upravo zato predano analizira protivnika i traži mu sve mane, povukao je igrače na stranu i kuje plan za veliku pobjedu", zaključuju u turskim medijima. Fenerbahče se trenutno nalazi na drugom mjestu ukupnog poretka, pet bodova iza vodećeg Galatasaraya i bodovno izjednačen s Bešiktašem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije