Insajder Trabzonspora

Bjelica neće dobiti Petkovića: Iznos koji nude četiri je puta manji od traženog. Radije će u Italiju

Dinamo na Maksimiru pobijedio Šibenik sa 4-0
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
18.05.2023.
u 10:09

Talijanski stručnjak za transfere Nicolo Schiara također se osvrnuo na opcije transfera Dinamovog igrača kojem ugovor ističe iduće godine. Tvrdi kako postoji interes iz Turske, ali pretpostavlja da će se radije vratiti u Italiju

Ugovor Dinama i Brune Petkovića ističe za godinu dana, a lako je moguće da novog neće biti. U momčad hrvatskog prvaka doveo ga je još 2018. Nenad Bjelica, sada u Trabzonsporu. Sad ga želi dovesti i u Tursku, ali prema informacijama koje je na Twitteru objavio insajder turskog kluba, od transfera ipak neće biti ništa.

"Trabzonspor se povukao iz borbe za Petkovića jer Dinamo ne želi smanjiti visinu odštete", stoji na Twitteru. Navodno, turski je klub Dinamu ponudio 1.2 milijuna eura, što su "Modri" odbili. Traže barem pet milijuna, premda mu ugovor ističe iduće godine.

Talijanski stručnjak za transfere Nicolo Schiara također se osvrnuo na opcije transfera Dinamovog igrača. Tvrdi kako postoji interes iz Turske, ali pretpostavlja da će se radije vratiti u Italiju gdje je igrao i prije (u Bologni) no što ga je Dinamo doveo za milijun eura. U posljednjih pet godina za Dinamo je nastupio 205 puta upisavši 64 gola i 47 asistencija.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 3

EJ
ejStef
11:11 18.05.2023.

Valjda će se dogovoriti nešto DInamo i Petković, pa da se produži ugovor. Mislim da je tu ideja Dinama da Petković odigra Ligu nacija, pa da ga se nakon toga proda. U toj računici samo je pitanje da li će mu Dalić dati bar neku minutažu, u repki je sigurno bolji i od Budimira i od Livaje.

DM
drazen.muhvic
17:50 18.05.2023.

Igrača kojemu slijedeće ljeto istječe ugovor nikako ne možeš prodati niti za iznos naveden na TM-u, ako nije baš ono vrhunski. Pogotovo ako je to igrač tipa Petković... (btw, ako ne ode ili ne produži ugovor s Dinamom, u zimu može pregovarati s bilo kime i slijedeće ljeto otići za badava)

NO
nogomet90tih
11:17 18.05.2023.

Da li se novinar zapitao da Petkoviću istječe ugovor, pa bi ga mogli dobiti i za četiri puta manji iznos od ponuđenog, također?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije