SLOMIO LOKOMOTIVU

Bjelica oduševio navijače: 'Dinamo će uzimati trofeje, a Hajduk slaviti 20 godina bez titule!'

Zagreb: Nenad Bjelica pozdravio navijače i igrače Lokomotive uoči početka utakmice Dinama i Lokomotive
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/51
29.09.2024.
u 08:30

"Bjelica i Dinamo su jednostavno jedno za drugo. Kako je čovjek podigao momčad u roku par dana, čudo. Odmah se vidio napredak, bravo Nenade", stoji u komentaru navijača

Dinamo je u 8. kola Hrvatske nogometne lige najavio povratak na pobjedničke staze. Na Maksimiru su pod novim trenerom Nenadom Bjelicom porazili Lokomotivu rezultatom 5:1 te ako barem za sada došli na bod do Rijeke i Hajduk koji večeras igraju derbi za prvo mjesto. Ukoliko večeras na Rujevici podijele bodove, Dinamu će to otvoriti vrata da ih preskoči i brzo se vrati na čelo prvenstvene ljestvice. Bjelicu je Dinamo doveo u jeku krize prouzročene lošim igrama u derbijima s Rijekom (1:1) i Hajdukom (0:1) te porazom od Bayerna u Ligi prvaka (9:2). Proizvod krize bilo je i šokantan poraz od Slaven Belupa u prošlome kolu rezultatom 4:1.

Osječki trener je od svibnja 2018. do travnja 2020. godine vodio momčad i dobro je upoznat s načinom rada na Maksimiru, a uz to ima iskustvo vođenja internacionalnih utakmica. Tijekom svog prvog mandata osvojio je dva naslova pravaka, Kup i Superkup, plasirao se u osminu finala Europa lige te igrao skupinu Lige prvaka. Bjelica se nada ponoviti i nadmašiti svoj rezultat, a prva mu sama dolazi na Maksimir zajedno s AS Monacom. Novo lice Dinama razveselilo je navijače koji su trenera pozdravili u komentarima.

GALERIJA Bjelica pobjedom proslavio povratak u Dinamo! Plavi u velikom stilu najavili kraj krize

Zagreb: Nenad Bjelica pozdravio navijače i igrače Lokomotive uoči početka utakmice Dinama i Lokomotive
1/51

"Puno bolji pristup, bolja energija, potpuno je jasno da bi Nenad Bjelica ponovno mogao napraviti vrhunske rezultate. Za nas to znači novi trofeji i nove proslave, a za navijače s juga to znači nova proslava u petom mjesecu, ovoga puta slave punih 20 godina bez naslova prvaka države!", stoji u komentaru s najviše reakcija na službenoj Facebook objavi kluba.

"Očito je da nešto u svlačionici nije štimalo. Igrači su napokon pokazali želju i slavili svaki gol kao da je pobjednički", dodaje drugi. "Bjelica i Dinamo su jednostavno jedno za drugo. Kako je čovjek podigao momčad u roku par dana, čudo. Odmah se vidio napredak, bravo Nenade. Bravo za malog Vrbančića, pokazao je da će biti igrač za Dinamo. 'Ajmo u srijedu srušit Monaco. Iznad svih, Dinamo", piše treći, a četvrti zaključuje: "U 90 min pod Bjelicom ima više uigranih akcija nego pod profom u godinu dana!" 

VIDEO Prvi trening Nenada Bjelice kao novog/starog trenera Dinama

Komentara 3

RU
Rubikon
10:14 29.09.2024.

Korporacija opet na djelu Čabraja srami se,uskoro očekujemo oslobađajuću presudu gazdi izvMeđugorjs

BA
Blokirani admin
09:46 29.09.2024.

Ima li Dinamo u narednih 5 god , 5 igraca za prodat, svakog po 20 mil ? Nema , a sponzora za 50 mil gidisnjr ?Nema , stadion ,?nema , gledatelje? ,nema , tvprava ? nema .Dinamo bi bez ligege prvaka bio vec ove god u bankrotu , HNL nije mjerilo , da je Hajduk imalo pametniji vec bi bio prvak , a nakon toga Dinamo je proslost

Avatar barba_arba
barba_arba
09:10 29.09.2024.

Bože moj, koji je to mentalni sklop. Ne more exDinamo bez da se siti Hajduka. HŽV i ostaje vječni kompleks klubiću iz metropole.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije