Novo priznanje

Blanka među pet svjetskih atletičarki

\'05.09.2010.,Split - Na stadionu Poljud poceo je dvodnevni atletski Kup kontinenata na kojem sudjeluje oko 400 najboljih atleticara iz cijelog svijeta.Pobjednica discipline skok u vis Blanka Vlasic.
Igor Kralj/PIXSELL
10.11.2010.
u 10:12

Blanka Vlašić ušla je u drugi krug glasanja za najbolju svjetsku atletičarku. Među pet koji su prošli prvi krug još su Jamajčanka Veronica Campbell-Brown, Amerikanka Allyson Felix, Kenijka Milcah Chemos Cheywa i Britanka Jessica Ennis

Proglašenje rezultata bit će 21. studenoga u Monacu, a za najbolje će glasati u drugom krugu ukupno 1786 osoba (članovi upravnog odbora IAAF-a, zemlje članice IAAF-a, direktori IAAF mitinga, ambasadori IAAF-a, vodeći svjetski atletičari i atlčetičarke te novinari).

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Majur
09:32 11.11.2010.

Bravo blanka.....cijeli svijet zna za tebe i hrvatsku koju dostojno predstavljas........a ne tamo neka marlen ottey.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije