Laureus

Blanka se upoznala s Nadalom, Joško kupio supruzi rođendanski dar

\'World indoor high jump champion Blanka Vlasic of Croatia is seen through her IAAF Athlete of the Year award during a news conference in Monte Carlo November 21, 2010. Kenyan 800 metres runner David
Reuters
08.02.2011.
u 18:21

- Na zabavi nakon svečane dodjele nagrada domaćin nije štedio, bilo je pića i ića u izobilju - rekao je Joško Vlašić.

Blanka Vlašić i njezin otac Joško ostali su cijeli dan u Abu Dhabiju nakon svečane dodjele nagrada Laureus.

– Dan smo proveli odmarajući se, nije se događalo ništa posebno. Otišli smo u kupnju jer sam supruzi Veneri morao izabrati rođendanski dar. Naime, rođendan joj je bio u nedjelju, a mi smo već bili ovdje – istaknuo je Joško Vlašić.

Niste išli gledati kako, primjerice, izgleda staza za formulu 1?

– Nismo za to zainteresirani.

Kako je bilo na zabavi nakon dodjele nagrada?

– Samo ću reći da domaćini nisu ni na čemu štedjeli. Bilo je svega u izobilju. Uglavnom smo se družili s bivšim atletičarima, Frenkijem Fredericksom, Edwinom Mosesom, Stefkom Kostadinovom....

Blanka je upoznala nekoliko vrhunskih sportaša poput Vitalija Klička, Iliea Nastasea, Nadie Comaneci, a upoznala se i sa španjolskim tenisačem Rafaelom Nadalom koji je dobio nagradu kao najbolji sportaš.

– Izmijenili su nekoliko riječi, ništa posebno – zaključio je Joško Vlašić.

Blanku smo pitali zašto je izjavila da joj je ponedjeljak bio jako stresan.

– Zato što se u ponedjeljak puno toga događalo u vrlo kratko vrijeme, a iznervirala sam se jer 90 minuta prije nego što sam trebala izaći na pozornicu nisam imala ni frizuru ni šminku. Malo su zakazale djevojke iz salona zaduženog za moj izgled na izboru – istaknula je Blanka Vlašić.

Ključne riječi

Komentara 1

DR
dragogera
19:04 08.02.2011.

ma to josko,sad u sljedecim memoarima pisi kako formula jedan uopce nije sport.to su tamo neke masine koje proizvode mnogo buke.u tom abu dhabiju osim pjeska,zgrada,hotela i te staze i nema se bas puno vidjeti.ferrari centar sa vlakom smrti i staza su zbog koje se i ide u abu dhabi(osim ako nisi biznismen pa sklapas posao sa arapima),al panja to ne zanima.strasan lik taj vlasic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije