PRVI OKRŠAJ U 2010.

Blanka u Hustopečeu protiv Friedrich

blanka vlašić
Reuters
04.12.2009.
u 16:41

Dvije trenutačno najbolje svjetske skakačice uvis, Blanka Vlašić i Njemica Ariane Friedrich, sučelit će se prvi put u 2010. godini na dvoranskome skakačkom mitingu u češkom Hustopečeu 23. siječnja.

Objavili su to organizatori Moravia High Jump Toura.

Riječ je o šestom izdanju atletskog mitinga na kojem nastupaju samo skakači u vis. Uz Blanku, glavne zvijezde natjecanja bit će Njemica Ariane Friedrich, lanjska pobjednica istoga mitinga s preskočenom visinom od 200 centimetara, te Rus Ivan Uhov, koji u dvorani ima 240 preskočenih centimetara.

Internetske stranice Međunarodne atletske federacije (IAAF) također donose informaciju da će se Blanka zadržati u istočnoj Moravskoj još nekoliko dana te 26. istoga mjeseca nastupiti na mitingu u Trinecu. Tamo će biti Uhov, ali ne i Friedrich.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije