Atletika

Blanka Vlašić preskače natjecanje u korejskom Daeguu?

\'Croatia\'s Blanka Vlasic reacts after winning the women\'s high jump final at the 2010 European Athletics Championships at the Olympic Stadium in Barcelona on August 1, 2010.      AFP PHOTO / LLUIS
AFP/PIXSELL
09.03.2011.
u 18:29

Blanka Vlašić atletsku sezonu na otvorenome trebala je otvoriti u Daeguu 12. svibnja

– Razmišljamo o tome da preskočimo taj dug put, bez obzira na to što bi Blanka upoznala stadion i stazu na kojoj će se potkraj kolovoza održati SP – istaknuo je Joško Vlašić.

Budući da je prvi miting Dijamantne lige u Šangaju tri dana poslije, postoji i mogućnost da Blanka poveže ta dva natjecanja.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
nidjomidjo
19:01 09.03.2011.

jao kako je lijepo razdoblje bilo ovo dok se Blankica odmarala. nažalost gotovo je izgleda i sad počinje svakodnevno maltretiranje o našoj heroini. i odmah biser - da upozna stadion i \"stazu\" u Daeguu.?\" Da staza je tamo jako opasna, ima puno zamki, oštrih zavoja, ima i čavli postavljenih i vodenih rovova... Jaoooooooooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije