Bundesliga, 24. kolo

Borussia (D) otišla na +7 Bayernu, Perišić sudjelovao kod gola

'Borussia Dortmund\'s Lukasz Piszczek (C) celebrates victory with his team mates Jakub Blaszczykowski and Ivan Perisic (R) during their German Bundesliga soccer match against Mainz 05 in Mainz Septemb
'THOMAS BOHLEN'
03.03.2012.
u 20:28

Naš je reprezentativac ušao u 72. minuti, a započeo je akciju za pobjednički gol aktualnog prvaka.

Dortmundska je Borussija iskoristila posrtaje prvih pratitelja Bayerna i Schalkea i pobjedom nad Mainzom 2:1 pobjegla Bavarcima na sedam bodova razlike, a Schalkeu na čak 11. Od svog imenjaka iz Mönchendgladbacha momčad Jürgena Kloppa ima osam bodova više, ali i utakmicu više. No, i u slučaju pobjede Borussije (M) sutra na gostovanju kod Nürnberga, prednost će biti velikih pet bodova.

U pobjedi dortmundskog sastava igrao je i Ivan Perišić od 72. minute, a upravo je on započeo akciju za drugi pogodak, koji je Kagawa postao rezultat na konačnih 2:1. Prvi gol za aktualnog prvaka zabio je Blaszczykowski u 26., zatim je donedavni Borussijin igrač Zidan u 74. izjednačio, da bi Japanac Kagawa zabio za 2:1.

Poredak: Borussia (D) 55, Bayern 48, Borussia (M) 47(-1), Schalke 44...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije