SUSRET LIGE PRVAKA

Evo gdje gledati dvoboj Milana i Dinama sa San Sira, utakmicu prenose dva kanala

Champions League - Group E - Dinamo Zagreb v Chelsea
Antonio Bronic/REUTERS
14.09.2022.
u 08:13

Milan i Dinamo igraju susret na San Siru. Utakmica počinje u 18:45, a možete je gledati na HTV-u 2 i ArenaSportu 1.

Dinamo danas igra utakmicu drugog kola skupine Lige prvaka. NakEMilan i Dinamo igraju susret na San Siru. Utakmica počinje u 18:45, a možete je gledati na HTV-u 2 i ArenaSportu 1.

- Drugo kolo, dolazimo na San Siro kao vodeća momčad skupine i to ćemo nastojati ostati sutra. Igramo protiv domaćina koji je favorit, ali utakmica protiv Chelseaja daje nam za pravo da vjerujemo - rekao je trener Dinama Ante Čačić i dodao: 

- Napravit ćemo sve što možemo, raspoloženje u momčadi je dobro. S pravom se nadamo dobroj prezentaciji i ako tako bude možemo ostvariti dobar rezultat.

Utakmicu će suditi Jesus Gil Manzano, 38-godišnji španjolski sudac. Sadašnja generacija Dinama ima dobra iskustva s ovim sucem budući je Manzano sudio prije tri godine ogled Lige prvaka između Dinama i Atalante na maksimirskom stadionu. Hrvatski prvak tada je slavio s uvjerljivih 4-0. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije