Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER PLAVIH

Čačić najavio povratak najskupljeg pojačanja Dinama: Želimo da što prije uskoči u momčad

Zagreb: Dinamo i Lokomotiva u 1/4 finala SuperSport hrvatskog nogometnog kupa
Igor Kralj/PIXSELL
04.03.2023.
u 14:58

'Osijek je jedina momčad koja nas je pobijedila. Ona nam je došla između Milana i Londona. Sjetimo se da je ta utakmica bila igrana po velikoj magli, primili smo gol iz te magle, nije radio ni VAR'

Trener hrvatskog prvaka Dinama Ante Čačić održao je press konferenciju uoči nedjeljnog dvoboja s Osijekom koji započinje na Maksimiru od 17.30 sati. Plavi nakon uvjerljive pobjede nad Hajdukom od 4:0 u ovaj dvoboj ulaze kao apsolutni lideri HNL-a, dok Osijek s novim trenerom Borimirom Perkovićem želi izaći iz rezultatske krize. 

- Želim da momčad bude na tragu onoga kakva je bila protiv Hajduka. Ovo nam je treća utakmica u zadnjih tjedan dana. Dobra je vijest da su mi svi igrači na dispoziciji. Momčad će biti dovoljno odmorena da odradi utakmicu. Bočkaj trenira normalno, a Bošku Šutalu još uvijek doziramo napor. Želimo da što prije uskoči u momčad - izjavio je Čačić i tako najavio povratak Boška Šutala kojeg je Dinamo platio Atalanti nešto više od četiri milijuna eura, a onda se teško ozlijedio protiv Šibenika. 

- Osijek je jedina momčad koja nas je pobijedila. Ona nam je došla između Milana i Londona. Sjetimo se da je ta utakmica bila igrana po velikoj magli, primili smo gol iz te magle, nije radio ni VAR. Utakmica u Zagrebu je bila drugačija. Ne vidim ni jedan razlog da ne budemo dobri u nedjelju. Imamo dobro raspoloženje u svlačionici - poručuje Čačić. 

Podsjetimo, Dinamo je nakon produžetaka svladao Lokomotivu u četvrtfinalu kupa s dosta muke, dok je Osijek na domaćem terenu ispao od Hajduka pa je Poms dobio otkaz. 

 

Komentara 2

KA
kanđija
19:47 05.03.2023.

Kod Čaćića teško.igra katastrofalna a on nikpga ne mijenja sa Osijekom umjesto da uvede 5,6 novih igrača od početka.

Avatar feudalac
feudalac
11:35 05.03.2023.

"...Podsjetimo, Dinamo je nakon produžetaka svladao Lokomotivu u četvrtfinalu kupa s dosta muke"!? Dinamo sve pobjeđuje "s dosta muke" a hajduk gubi bez muke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije