Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER ODLUČAN

Čačić nakon remija: Bodovi su vrijedni, pa čovječe nije ovo Liga bedaka, mi igramo Ligu prvaka!

Zagreb: UEFA Liga prvaka, 4. kolo, skupina E, GNK Dinamo - Red Bull Salzburg
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/90
11.10.2022.
u 23:27

- Činjenica je da smo imali neplanskih izmjena i da se puno igrača potrošilo, ali činjenica je i da mi u ovome trenutku imamo isti broj bodova kao jedan Milan koji nam dolazi ovdje. Nema popravka, bodovi su vrijedni, pa ljudi, ovo nije Liga bedaka ovo je Liga prvaka. - rekao je trener Dinama,

Dinamo i Salzburg na Maksimiru su odigrali četvrto kolo grupne faze Lige prvaka. Završilo je podjelom bodova i rezultatom 1-1. Oba pogotka postignuta su u prvom poluvremenu.

Gosti su poveli u 12. minuti, a s 15 metara iskosa precizan je bio Nicolas Seiwald. Dinamo je rezultatski minus izbrisao krajem prvog poluvremena, a u 42. minuti strijelac je bio Robert Ljubičić. Unatoč tome što su oba sastava imala dosta prilika u drugom dijelu, rezultat se nije mijenjao.

Prve reakcije nakon utakmice podijelio je trener Ante Čačić:

- Moram čestitati svojim igračima i navijačima koji su nam zaista bili podrška 90 minuta. Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme iako smo rano primili gol, nismo kleknuli nismo odustali niti pustili puno toga gostima. U drugom poluvremenu su oni bili puno energetski moćniji što je uzrokovalo da smo morali puno igrača mijenjati. Željeli smo silno doći do ta tri boda zato smo i radili te izmjene i imali smo prilika kao i oni. Na kraju ipak bod je taj koji se piše. Ovo je Liga prvaka i tu nije lako osvajati bodove. Na kraju moram biti zadovoljan s tim. Mislim da smo još živi i učinit ćemo sve da nam se ovaj trud vrati -

Je li nedostajalo igrača?

11.10.2022., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, 4. kolo, skupina E, GNK Dinamo - Red Bull Salzburg. Ante Cacic, Stefan Ristovski. Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Soban/PIXSELL

- Činjenica je da smo imali neplanskih izmjena i da se puno igrača potrošilo, ali činjenica je i da mi u ovome trenutku imamo isti broj bodova kao jedan Milan koji nam dolazi ovdje. Nema popravka, bodovi su vrijedni, pa ljudi, ovo nije Liga bedaka ovo je Liga prvaka. - rekao je trener Dinama.

- Do utakmice u Milanu još ima vremena, nastojat ćemo ovim našim krasnim ljudima pokloniti dobar rezultat, zaključio je Čačić.

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

Ključne riječi

Komentara 19

FR
freeshooter
00:00 12.10.2022.

...energetski smo vidljivo bili loši... i to već kroz par utakmica, prije svega radi Ademija i Ivanušeca... je teško je, kapetan je, no ako trenutno nije spreman... a nije, mora prihvatiti da igraju trenutno spremniji... kao da igramo sa igračem manje, a još gubimo veznu liniju, pojedinci se troše... ovako trpi igra, nemožemo ovako...

PG
Paulie_Gualtieri
00:23 12.10.2022.

Jasan mi je biznis u nogometu, transferi, profiti i sve to, takav posao. Ali eej, Andy Bara, čovječe! Vidiš li ti što Ivanušec radi na terenu. Čovjek ti svakim potezom dodaje takve utege na izlazni transfer da do nije za povjerovati. Svaka čast ako Ivanušec bude najveći izlazni transfer iz Dinama kao što si najavio.

BL
blackeder2022
00:13 12.10.2022.

Očekivati da češ u ligi prvaka igrati bez igraća u napadu (Petković) i igraća u obrani (Petkovič) i pobijediti ,onda ako ti netko kaže da si krenil znaj,dao ti je kompliment!A upravo Dinamo tako igrq s 10 igraća na 11 igraća,Rezultat govori sve,ovih 10 trće za 11 i onda izgore,a bodovi odlaze boljima a ne šarlatanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije